Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Külot bezler genelde daha uygun oluyor ama bende çekimserim deneme konusunda. Çok memnun olanlarda var hiç sevmeyenlerde.

Göbeğinde iz mi yaptı? Ondan mı memnun kalmadın canım? Goon çok duydum, fiyatı uygundur dedim ama tanesi 1 liraya geliyor nerdeyse. Nerden alıyorsun goon'u?

Evet genelde herkes ondan şikayetçiymiş ya. 1 paket alıp denemek lazım o zaman hangisi kolay gelirse.
Aşırı derece karnına iz yaptı.
Çok kilolu olmamasına rağmen.
Goon bezi joker mağazından e bebekten ve internet sitelerinden indirimleri takip ederek alıyorum.
En son 34x4 paketi 112 liraya aldım.
Kalıbı öbür bezlere göre biraz büyük.

İyi geceler kızlar
Eşimin amcası kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş çok üzüldüm gençti küçük çocukları vardı Allah sabır versin hepsine Allah rahmet eylesin
Eşim hastanedeydi zaten aradı haber verdi çok kötü oldum çok severdim kendisini

:cry:
Başınız sağ olsun, nur içinde yatsın 😔

Benim aklıma çok sık gelir ,sevdiklerimizi kaybetmek hastalanmak falan hep kalp atışlarım değişir bunları düşününce ve sürekli çok şükür diyorum
Gerçekten sağlıktan öte herşey boş
Hayatın telaşesine kaptırıyoruz kendimizi çok basit şeylere bile üzülüyoruz 🥺ama hayat çok kısa 😢
Kızlar kusura bakmayın gece gece böyle yazdım ama içim çok kötü 😢

İyi geceler kızlar
Eşimin amcası kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş çok üzüldüm gençti küçük çocukları vardı Allah sabır versin hepsine Allah rahmet eylesin

NarinNarin NarinNarin canım başın sağolsun, mekanı cennet, toprağı kadar çocuklarının ömrü olsun :dua:

İyi geceler kızlar

Allah rahmet eylesin..Kalanlara sabır versin inşallah 🙏 Her ölüm zor ama gençken olan,arkasında küçük çocuklar varken üstelik..

Laf mi çarptı kayınvaliden

Amin 🤲 aynen öyle 🥺
Daha önce konuşup anlattigim kızımla ilgili bir konuyu yeniden gundeme getirdi.Ben de daha net bir şekilde ifade ettim bu sefer kendimi.Lohusalikta yasattiklarini zaten unutmadim,hala kendince takılıyor bana.Soylediklerime gülüyor.
Mesafemi korumaya çalışıyorum bende.Zira bulunduğu şehirden taşınıp,bizimle aynı il hatta aynı apartmana taşınma hayali var.Aklina koyduğu şeyi de yapar.O yüzden kendi hep çekiyorum geri plana canım.Fobim oldu kendisi 😅

Daha önce konuşup anlattigim kızımla ilgili bir konuyu yeniden gundeme getirdi.Ben de daha net bir şekilde ifade ettim bu sefer kendimi.Lohusalikta yasattiklarini zaten unutmadim,hala kendince takılıyor bana.Soylediklerime gülüyor.
Mesafemi korumaya çalışıyorum bende.Zira bulunduğu şehirden taşınıp,bizimle aynı il hatta aynı apartmana taşınma hayali var.Aklina koyduğu şeyi de yapar.O yüzden kendi hep çekiyorum geri plana canım.Fobim oldu kendisi 😅
Her kayınvalidede bu hayal var sanırım

Başınız sağ olsun cnm mekanı cennet olsun
Teşekkür ederim canım amin inş 🙏
Günaydın kızlar
Bursa’ya geldim. Ablamın doğumuna.
domates i ben de Ankara’ya dönünce yapacağım uygun bulursam.
harcamalı geçiyor günler... 2 çeyrek verdim ablama. Sonra durum müsait olursa altın zincir kolye alacağım.
Bursa’nın en sıcak günlerine denk geldin🙂
hayırlı doğumlar ablanada sağ sağlim kucağına alır inş 👶

X