- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.601
Nereye gidiyorsunuz bizim içinde bol bol denize girinGelenekselziyareti günü bugunumuzde.Yasasin dışarı cikicaz
Bugün su alırız 11 oraya gider başka harcama olmaz.Aksama pizza var.Kizima da tavuk sulu şehriye çorbası
Haftasonu haftaicinden daha hızlı ve yorucu geçiyor benim için.Bazen diyorum eşim hep çalışsa,kızıma yetişmek bir yana o da evde olunca
Haftaya cuma deniz hayaliyle sabrediyorum neyseki
yoğurt ve kabak çok iyi de kola olmasa daha iyi purecimKabak yemeği yaptım.
Yoğurt ve kola var yanına oğlumla beraber yeriz.
Evet canım zararının farkındayım ama kendimi durduramıyorumyoğurt ve kabak çok iyi de kola olmasa daha iyi purecimbiz çok nadir alıyoruz etin tavuğun yanına falan. Ona da benim 8 yaşındaki kızım bi ton laf ediyor sağlıksız bu içmeyin diye
İnsignia düşünürseniz opelde ağustosa kadar özel seri adı altında avrupada pandemiden dolayı iptal edilen siparişleri getiriyorlar.Araç bulabilirsiniz diye düşünüyorum.hatta uşak arden opel var onlar baya çok getirtiyorlar düşünürseniz.bu arada bulduğunuz arabayı beklemeden alın cidden araba yok malesefCanım karar vermiştik eşim aradı satılmış kapora bırakmışlar araba için.
Sağol canım.Civic, superb, focus eşim bunlara bakıyor. İçlerinden en rahat focusu ödüyoruz ama araba yok Eylülden önce gelmeyecek dediler. Civic bir tane bulduk eşim tamam diyene kadar satıldı. Superb bulduk bir tane ama bayi üstüne aksesuar koyup sattığı ve fiyatı arttırdığı için ödemede zorlanıcaz diye vazgeçtik.
Eşim fikrini ve rotayı degistirmezse İğneadaNereye gidiyorsunuz bizim içinde bol bol denize girin
Biliyorum canım alışkanlık yapıyor. Kısa bir süre bende de olmuştu üniv.de. Kahvaltıda bile içesim geliyordu. Şimdi birer bardak içiyoruz arada kalan atılıyor.Evet canım zararının farkındayım ama kendimi durduramıyorumara vermem lazım yine
Kızzzz kendin yap yorma kadınıııııben domatesleri dondurucuya atıyorum hiç konserve yapmadım. Annemler gelecek ağustos sonu gibi onlara yaptırcam
kiz hiç yapmadim daha önce valla cesaret edemedim dahaKızzzz kendin yap yorma kadınııııı
Ben anlatırım sana yorma kadınıkiz hiç yapmadim daha önce valla cesaret edemedim daha
ya süper olur canim vallaBen anlatırım sana yorma kadını
Çok basit sen domatesi bul al o iş bende rahat ol sen çok kolay ya kadını yorduğunu değmez yazıkya süper olur canim valla
o kadar yorucu mu kiz birlikte yapsak olmaz miÇok basit sen domatesi bul al o iş bende rahat ol sen çok kolay ya kadını yorduğunu değmez yazık
Ya yorucu değil çok basit ama ben annelere hiç kıyamıyorum yazık kadınao kadar yorucu mu kiz birlikte yapsak olmaz mi
Ya yorucu değil çok basit ama ben annelere hiç kıyamıyorum yazık kadınakavanozları ayarla kullanılmamış kapak al . Keşke valla seve seve gelirdim Sana yardıma