Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bebişleri benimkinden büyük annelere bir sorum var. 4 numara stok bebek bezi alıcam. Ancak marka konusunda kararsızım. Şimdi premium care kullanıyorum ama fiyatlar çok yüksek artık, kampanyadayken almıştım ben bunlarıda. Sizden marka önerisi istiyorum primadan daha hesaplı ve birde sorum var. Külot bez mi normal bez mi?

Sleepy natural kullanıyorum canım.
Gerçekten çok memnunum.
Külot bez kampanyası vardı ama ben kaçırdım deneyemedim maalesef

Scss94 domates konservesi çok basit canım.
Ben domatesleri yıkıyorum kabuklarının soyuyorum istediğim ebatta doğruyorum. geniş tencerem var benim 5 litrelik.
Domatesleri koyuyorum ocağın altını açıyorum.
Kaynıyor üzerinde biraz köpük oluşuyor.
kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika daha pişiriyorum, sonra ocağın altını kısarak kavanozlara doldurup kapağını sıkıca kapatıyorum.
Kavanozlara kullanmadan önce bulaşık makinesinde deterjansız yıkıyorum aynı gün.
Sonra dolduruyorum.
kapaklar hiç kullanılmamış kapak olacak her sene yenisini alıyorum

Domatesleri doldurduktan sonra kavanozu ters çeviriyorum bir gün o şekilde bekliyor. sonra düzeltiyorum kapaklar tam oturmuş oluyor, kapağın üzerine bastırınca kapak oynamayacak yani içerisinde hava kalmayacak, kapaklar şişkin olmayacak.
Güneş görmeyen kuru serin bir yerde muhafaza ediyorum.

Bu konservelerimle kabak bamya yeşil fasulye kısır dolma sarma makarna sosu lahmacun içi et sote yapıyorum kışın.
Ayrıca domates çorbası yapıyorum.
Sabahları menemen yapıyorum.

tuce_tuce diş çok yıprattı abi bebeği
Evet püre 3 doktor gördü hepsi diş dedi 1.5 aydır çabalıyor hala patlamadı ağzı beyaz çok üzücü onu böyle görmek gündüz uykuları 30-15 dk ya düştü geceleri uykusunda ağlıyor

şuan goon kullanıyorum çok memnunum ben de.
daha önce premium care ve prima aktif Kullandım.
Külot bezi hiç beğenmedim ölçüsünden dolayı.

Molfiks külot bez kullanıyorum.Suan eski cırt cırtlı bezlere dönemem sanırım,buna çok alıştım.Kizimda fazla hareketli iki saniyede kaldırıp bezi giydiriyorum.Lastik izi göbekte oluşmadı bizim ama o sıkıntı oluyormuş genelde galiba.

Evet biz kullandık abi bebek saniye durmadığı için 10 dk filan bez bağlamaya uğraşıyorum külot bez aldım bebeğin karnı lastik izi oldu ki öyle kilolu filan bir bebek değil benim ki . Öyle olunca normal bez alıyorum artık

Benim çocuklar geç çıkarıyor dişini. İkisi de yaşını geçtiktn sonra çıkardı. Genetik herhalde.Güzel tarafı hiç bişey hissetmediler çıkarken.

Yazıyorum bunu notlarima,teşekkür ederim canım
Dis konusunda abi bebeğe dua edicem,biz ateş vb sıkıntı olmadan atlattık ama hep endişe ettim.Bebek olmakta zor

geçen hafta 3 gün ateşi vardı inip çıkan çok hırpalandık şuna bak

Eklentiler

• 3DAA6B75-BE99-4965-ADAF-BB5F5016F33E.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…