- 8 Şubat 2016
- 6.119
- 13.675
- 30
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.621
Tamam anlaştıktamam canim memleketten gelince o zaman herseyi ayarlayıp yazarım sana
Umarım bir an önce çıkarırı Tuğçecim. Bendw çok korkuyorum o dönemden.Kızlar abi bebek dişi bi patlatsın herkes özelden adresini yazsın diş buğdayı yollayacağım delirdik evde çöm kötü
Sleepy natural kullanıyorum canım.Bebişleri benimkinden büyük annelere bir sorum var. 4 numara stok bebek bezi alıcam. Ancak marka konusunda kararsızım. Şimdi premium care kullanıyorum ama fiyatlar çok yüksek artık, kampanyadayken almıştım ben bunlarıda. Sizden marka önerisi istiyorum primadan daha hesaplı ve birde sorum var. Külot bez mi normal bez mi?
Evet püre 3 doktor gördü hepsi diş dedi 1.5 aydır çabalıyor hala patlamadı ağzı beyaz çok üzücü onu böyle görmek gündüz uykuları 30-15 dk ya düştü geceleri uykusunda ağlıyor
Gerçekten bence çok korkunç en azından bizim evde öyle olduUmarım bir an önce çıkarırı Tuğçecim. Bendw çok korkuyorum o dönemden.
şuan goon kullanıyorum çok memnunum ben de.Bebişleri benimkinden büyük annelere bir sorum var. 4 numara stok bebek bezi alıcam. Ancak marka konusunda kararsızım. Şimdi premium care kullanıyorum ama fiyatlar çok yüksek artık, kampanyadayken almıştım ben bunlarıda. Sizden marka önerisi istiyorum primadan daha hesaplı ve birde sorum var. Külot bez mi normal bez mi?
Haftaya cumartesi seni rahatsız edicem tuceÇok basit sen domatesi bul al o iş bende rahat ol sen çok kolay ya kadını yorduğunu değmez yazık
Molfiks külot bez kullanıyorum.Suan eski cırt cırtlı bezlere dönemem sanırım,buna çok alıştım.Kizimda fazla hareketli iki saniyede kaldırıp bezi giydiriyorum.Lastik izi göbekte oluşmadı bizim ama o sıkıntı oluyormuş genelde galiba.Bebişleri benimkinden büyük annelere bir sorum var. 4 numara stok bebek bezi alıcam. Ancak marka konusunda kararsızım. Şimdi premium care kullanıyorum ama fiyatlar çok yüksek artık, kampanyadayken almıştım ben bunlarıda. Sizden marka önerisi istiyorum primadan daha hesaplı ve birde sorum var. Külot bez mi normal bez mi?
Kapağı fazla al şeker bazen kapatırken boşa dönüyorHaftaya cumartesi seni rahatsız edicem tucepazarımız o zaman,hem kavanoz kapak işi hem domates işini o gün hallettiricem
Evet biz kullandık abi bebek saniye durmadığı için 10 dk filan bez bağlamaya uğraşıyorum külot bez aldım bebeğin karnı lastik izi oldu ki öyle kilolu filan bir bebek değil benim ki . Öyle olunca normal bez alıyorum artıkMolfiks külot bez kullanıyorum.Suan eski cırt cırtlı bezlere dönemem sanırım,buna çok alıştım.Kizimda fazla hareketli iki saniyede kaldırıp bezi giydiriyorum.Lastik izi göbekte oluşmadı bizim ama o sıkıntı oluyormuş genelde galiba.
Yazıyorum bunu notlarima,teşekkür ederim canımKapağı fazla al şeker bazen kapatırken boşa dönüyor
Yazıyorum bunu notlarima,teşekkür ederim canım
Dis konusunda abi bebeğe dua edicem,biz ateş vb sıkıntı olmadan atlattık ama hep endişe ettim.Bebek olmakta zor
Kıyamam ya..Uykusu,iştahı her açıdan zor bir dönem anne içinde.Allah kolaylık versin inşallah canım,bir an önce kavuşsun dişlerinegeçen hafta 3 gün ateşi vardı inip çıkan çok hırpalandıkşuna bak