Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar. Kaç gündür almak için araba kovalıyoruz ama yok. Elimde telefon bayi bayi araba sordum valla.
Coronadan ötürü millet ekimde gelecek arabalara kadar almış. Bir tane superb bulmuştuk o da ödemesi zorlayacak diye vazgeçtik. Galiba sonbahara kaldı bizim araba işi. Neyse hayırlısı olsun artık 🙏
Herkes iyidir umarım ❣️

Günaydın kızlar. Kaç gündür almak için araba kovalıyoruz ama yok. Elimde telefon bayi bayi araba sordum valla.
Coronadan ötürü millet ekimde gelecek arabalara kadar almış. Bir tane superb bulmuştuk o da ödemesi zorlayacak diye vazgeçtik. Galiba sonbahara kaldı bizim araba işi. Neyse hayırlısı olsun artık 🙏
Herkes iyidir umarım ❣️
Günaydın 😍
Hondadan vaz mi geçtiniz ,temmuz ortası demişlerdi sanki yanlış hatırlamıyorsam.

Herkes iyidir umarım ❣️
Hayırlısı olsun canım.Ne bakıyorsunuz marka model?

Günaydın kizlar.
Ay nasıl yorulduk dün.
Neyse büyük kalemi aradan çıkardım.

Artık meyve kompostosu, bamya, fasulye,kabak buzluğa.
Kurutmaliklar
Közlemelikler
Turşular
Diye yavaş yavaş devam eder.

Seminerler Ağustos sonu başlayacak.
Annem de gelir büyük ihtimal.

Evet soran arkadaşlara söylüyorum E Esila09
NarinNarin NarinNarin 100 kg aldık.
150 TL idi. Adam 130 verin dedi.
Kilosu 1.30 kuruşa geldi.

serin karanlık kuru bir yerde saklıyorum öyle serin bir odam var. geçen yıl da temmuz ayında yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım ama az olmuştu bu yıl çok yaptım.
Arkadaş Haziran'da yaptı ama onunki bahçe domatesi kendi bahçesinden . Üçer beşer kavanoz yapıyor. O da hiçbir sıkıntı yaşamadim diyor.
Kapağını sıkıca kapattıktan sonra atma vesaire olmuyor.

Bamyanın kilosu 16 lira.
12 filan düşerse ikki buçuk üç kilo alırım bu hafta pazardan

Günaydın kizlar.
Ay nasıl yorulduk dün.

Bamyanın kilosu 16 lira.
Ellerine sağlık pure, güle güle yemek nasip olsun çok iyi yaptın çıktı aradan 🥰 darısı başımıza :dua:
Ben dün pazar yapamadım ama migrosa baktım domates 2.85ti yine de pahalı. Vaktimiz var bakarız daha.

Bamya bizim sebzecide 20₺ydi 🤦🏻‍♀️

Günaydın 😍
Hondadan vaz mi geçtiniz ,temmuz ortası demişlerdi sanki yanlış hatırlamıyorsam.
Canım karar vermiştik eşim aradı satılmış kapora bırakmışlar araba için. 🤦‍♀️
Hayırlısı olsun canım.Ne bakıyorsunuz marka model?
Sağol canım. 🙏 Civic, superb, focus eşim bunlara bakıyor. İçlerinden en rahat focusu ödüyoruz ama araba yok Eylülden önce gelmeyecek dediler. Civic bir tane bulduk eşim tamam diyene kadar satıldı. Superb bulduk bir tane ama bayi üstüne aksesuar koyup sattığı ve fiyatı arttırdığı için ödemede zorlanıcaz diye vazgeçtik.

Ellerine sağlık pure, güle güle yemek nasip olsun çok iyi yaptın çıktı aradan 🥰 darısı başımıza :dua:
Ben dün pazar yapamadım ama migrosa baktım domates 2.85ti yine de pahalı. Vaktimiz var bakarız daha.

Bamya bizim sebzecide 20₺ydi 🤦🏻‍♀️
Teşekkürler.
Evet daha zaman çok.
Bamya çok pahalı evet.
Ama pahalı da olsa alacağım. Favorimdir kendileri😍

Canım karar vermiştik eşim aradı satılmış kapora bırakmışlar araba için. 🤦‍♀️

Sağol canım. 🙏 Civic, superb, focus eşim bunlara bakıyor. İçlerinden en rahat focusu ödüyoruz ama araba yok Eylülden önce gelmeyecek dediler. Civic bir tane bulduk eşim tamam diyene kadar satıldı. Superb bulduk bir tane ama bayi üstüne aksesuar koyup sattığı ve fiyatı arttırdığı için ödemede zorlanıcaz diye vazgeçtik.
Yaa nasip değilmiş canım demekki o honda 🙃
Biz de karar verip kapora bıraktık ama ne zaman gelecek Allah bilir🙄
Gerçekten bayilerde araç yok bizde hemen hemen her yeri aradık, Skodalari bizde çok beğeniyoruz ama bizi de aştı fiyatları bence hangisni istiyorsanız gidip ön anlaşma yapın ve kapora verin yoksa Eylül de dolar.Sabah araç var diyen yeri akşam üstü karar verdik diye aradığımızda hep satıldı dendi . Sıraya girmek lazım 🤗

Günaydın kızlar
Püre ellerine sağlık iyi yaptin erkenden yapmakla
Bende bi hafta in güne başlayacağım
Burda ben hiç Bursa domatesi bulamıyorum
Önceden memleketten gelince domatesi biberi herseyi arabaya dolduruyorduk
Migros’u bekliyorum sadece oraya geliyor haberleşelim

Günaydın kizlar.
Ay nasıl yorulduk dün.

Artık meyve kompostosu, bamya, fasulye,kabak buzluğa.
Kurutmaliklar
Közlemelikler
Turşular
Diye yavaş yavaş devam eder.

Seminerler Ağustos sonu başlayacak.
Annem de gelir büyük ihtimal.

Evet soran arkadaşlara söylüyorum E Esila09
NarinNarin NarinNarin 100 kg aldık.
150 TL idi. Adam 130 verin dedi.
Kilosu 1.30 kuruşa geldi.

serin karanlık kuru bir yerde saklıyorum öyle serin bir odam var. geçen yıl da temmuz ayında yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım ama az olmuştu bu yıl çok yaptım.
Arkadaş Haziran'da yaptı ama onunki bahçe domatesi kendi bahçesinden . Üçer beşer kavanoz yapıyor. O da hiçbir sıkıntı yaşamadim diyor.
Kapağını sıkıca kapattıktan sonra atma vesaire olmuyor.

Bamyanın kilosu 16 lira.
Püre çok iyi olmuş canım ağız tadı ile yiyin😍

Yaa nasip değilmiş canım demekki o honda 🙃
Biz de karar verip kapora bıraktık ama ne zaman gelecek Allah bilir🙄
Gerçekten bayilerde araç yok bizde hemen hemen her yeri aradık, Skodalari bizde çok beğeniyoruz ama bizi de aştı fiyatları bence hangisni istiyorsanız gidip ön anlaşma yapın ve kapora verin yoksa Eylül de dolar.Sabah araç var diyen yeri akşam üstü karar verdik diye aradığımızda hep satıldı dendi . Sıraya girmek lazım 🤗
Aynen canım şu an piyasa felaket. Bedava gibi kapanın elinde kalıyor 😅 bakalım artık hayırlısı ne zamansa o zaman olsun 🙏

Geleneksel 🌻 ziyareti günü bugunumuzde.Yasasin dışarı cikicaz 💃💃
Bugün su alırız 11 oraya gider başka harcama olmaz.Aksama pizza var.Kizima da tavuk sulu şehriye çorbası 😅
Haftasonu haftaicinden daha hızlı ve yorucu geçiyor benim için.Bazen diyorum eşim hep çalışsa,kızıma yetişmek bir yana o da evde olunca 🤷
Haftaya cuma deniz hayaliyle sabrediyorum neyseki 🙈

20 lirayı harcadın mi kiz 😁😁😁
Kız harcanır mi o para bozduramam bile o kadar büyük para😂😂
pure hazel pure hazel ben hiç o fiyata domates görmedim buralarda çok iyi fiyata almışsın bizde bulursak bu yıl daha erken yapıcaz salça ve domates sosunu hepsine 700-800 kg gider bizim

X