Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Böyle sorarsa bana güvenmiyormusun der güven sorunları yok sorumsuz adam ona dokunmayacak sorumluluk almayacak
Mesajda kıza sormuş ama ayrılmak mı istiyorsun benden demiş.
Niye soruyor ki böyle.
İnsan çocuklar yaramaz diye, sorumluluk alamıyor diye böyle pat diye ayrılmayı gündeme getirir mi.
Bence strawberry_cake strawberry_cake sormalı. Ayrılık konusunu neden gündeme getirmiş kocası.

Mesajda kıza sormuş ama ayrılmak mı istiyorsun benden demiş.
Niye soruyor ki böyle.
İnsan çocuklar yaramaz diye, sorumluluk alamıyor diye böyle pat diye ayrılmayı gündeme getirir mi.
Bence strawberry_cake strawberry_cake sormalı. Ayrılık konusunu neden gündeme getirmiş kocası.
Pureye katılıyorum benim de dikkatimi çekmişti belki önceden konusu geçmiştir dedim yoksa çocuk durmadı yordu diye kim boşanacak mıyız diye sorar insanlar yürümeyen evliliklerini bile çocuk var etkilenmesin diye devam ettiriyor.

Günaydın diyeyim artık 😅 Zeynep Gulru Zeynep Gulru sana iyi aksamlar diyeyim komşum 😄

Cok yorucu bir gün oldu. Market alışverişi yapıldı $70 tutmuş, ürünler dezenfekte edildi yerleştirildi.

Bugun esim evden çalışıyordu, dip köşe ayrintili bir temizlik yaptık. Temizlige girişince kızımın öğle yemeği yetişmedi, hemen en pratik bi et suyuna tarhana yaptım. Temizlik bitince kendimize patates biber kızarttim.

Teflon tava ve tencereler çizilmiş, surekli aceleyle yıkayıp pisirdigim icin farketmemisim. Onlari çöpe attık yeni seramik tencere tava seti siparis ettik $100 ödedik. Aya masraflı başladık olmadık harcamalar çıkıyor.

Bir saatlik çabanın ardından kızımı uyutmayi başardım ama aşırı yorgunum.

Sağolun kızlar🥰🥰🥰

Şimdi uyuyor bu sefer de ben kendimi tutamadım ağlıyorum rabbim hepimizin yavrularının bahtını kaderini açık etsin😭😭😭😭
Günaydın kızlar,
Her şeyin hayırlısı canım,
Hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır...
Çook güzel kapılar açılsın inşallah

Sağolun kızlar🥰🥰🥰

Şimdi uyuyor bu sefer de ben kendimi tutamadım ağlıyorum rabbim hepimizin yavrularının bahtını kaderini açık etsin😭😭😭😭
Lütfen üzülmeyin belki yedekten girer birde her şerde bir hayır vardır bunu unutmayın hayatımda birçok kez büyük küçük şekillerde deneyimledim bana İnan

Günaydın kızlar,
Her şeyin hayırlısı canım,
Hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır...
Çook güzel kapılar açılsın inşallah
Kmsl Hnd Kmsl Hnd geçmiş olsun.
Yedekten girebilir
Lütfen üzülmeyin belki yedekten girer birde her şerde bir hayır vardır bunu unutmayın hayatımda birçok kez büyük küçük şekillerde deneyimledim bana İnan
Çok sağolun kızlar kızımı öyle üzgün görünce bende çok üzüldüm şimdi kendi anne babamı daha iyi anlıyorum insan evladının her zaman daha iyi yerlere gelmesini çok istiyor

Sağlık olsun tabi bir kapı kapanır diğeri açılır rabbim güzelikler verir inşallah🤲🤲🤲🤲🤲

Günaydın kızlar
Kmsl Hnd Kmsl Hnd cnm hayırlısı olsun ilk sıralarda yedeklerdeyse yerleşme şansı yüksek. Moralinizi bozmayın daha önünde çok sınav olacak 🌼🌸
Teşekkür ederim canım❤️

Şöyle söyleyeyim 600 öğrenci başvurdu 150 öğrenci alacaklar
Dün 100 öğrenci girdi mülakata sadece 5 i geçebildi

Bakalım böyle giderse yedekten girme ihtimali çok yüksek 👍👍

X