Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah 6 da hortladik.
Aksam cayi cok kacirmisiz esim hic uyumadi ben bi uyudum bi uyandim. Gece 3 te uyandim ruyamda yilbasinda gorustugum Belediyede ilk is gunum nasil heyecanliyim. Bi anda sicradim.
Saat 5te bi uyandim esim yok. Salona kacmis uyuyamamis. Yine dalmisim bu sefer havhav hav da hav. Bahceye kopek girmesinmis.
Bizim kopek calar saat gorevi yapti.
Korka korka ciktim ama bi arabanin altinda yatiyordu. Biri kizmis herhalde. Beni gorunce kulaklar dikiliyor kuyruk sallaniyor ama gelmiyor. Yanindan gecerken bi kafa cevirdi ama yuz vermedim
Eve yakin ufak bi pazar vardi aksama bir ugrarim

Gunaydin kızlar
Kızımı 2 gundür sadece gece uyku halindeyken emziriyorum gögüslerim rahatlasın diye dün süt doldu geceyi zor bekledim cok rahatsız oldum

Kuzum beni koklayıp duruyor bant oldugu icin yemek istemiyor

Bugün 2 aile mangala gidicegiz hava ısındı aksam uzeri gideriz serinlik cökünce

Dolap bosaldı giderken mangal alısverisi yapacagiz birde pasta yaptim cayın yanına

Carsamba bir aksilik olmazsa kv gideriz

Bende kızlara tost yaptım yediler büyük kızım spora gitti küçük de her zamanki performansıyla ortalık dağıtıyor

Dün büyük kızım evde spor yapıyordu azıcık ses oldu diye alt komşunu kuzı abbovvvvvv çıkımış bi bağırıyor sessiz olun diye anlatamam dedim önce bi sorsan yani bu ses ne diye her zaman mı oluyor kız spor lisesine hazırlanıyor mecbur çalışacak dedim

Başlarım spor lisesine lanet olsun filan diyor

Çarptım kapıyı kapattım

Bi de bana ses yapıyorsunuz diyen kendi hergün ev sahibinden azar işitiyor sessiz olun diye

Ne anlayışşsız insanlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…