Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş oldun ilk dişimi çıkıyor

İyi bebeğim sagol canım büyüdü bayagı hergün yeni heyecanlarını yasıyoruz.kehribar kolye kullandın mı teyzem diş bugdayı mı kaynatcaksınız şimdi
Kolye almadım benim oğlum çok hareketli korktum açıkçası boğazına birşey takmak istemedim. Aynen diş buğdayı kaynatacağım yanlız sabah baktım buğday güvelenmiş attım yenisini alırım

Aaa hic duymamıştım oyle bir app, özelden atar misin Zeynep, cok tesekkur ederim.

Ya su korona olmasa bostona gidecektik işlerimiz birikti konsolosluga falan gitmemiz lazım ama... neyse burda vakalar cok düşüşte biraz daha normallesebiliriz yakında...

Bizim burda daha cok Yunan ve Suriye işi var onlar da kupkuru oluyor ve şerbetin tadi bi tuhaf bizimkini tutmuyor bilirsin.

Gulluoglu kargoyla gonderiyormus aslinda esim siparis edelim dedi de hem kilo fiyati hem de kargosu aşırı pahali geldi bana.

Ya onlar serbette bal kullaniyorlar, cok kati oluyor bir de biraz tarcin gibi bir sey atiyorlar galiba, bence de bizimkinin yerini tutmaz. Biz bir Ramazanda toplu siparis etmistik Gulluogluydu galiba, pahaliya geldi ama seviyoruz diye bir kacamak yaptik. Ben app in detaylarini yaziyorum simdi.

Yalnız Donald Trump diyor ki
Ne kadar az test o kadar az vaka
dikkat edin siz yine de
Gerçek rakamları vermiyor birçok ülke diye söylenti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…