- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.441
inşallah canım gitmeden halledelim istiyorum evide kiralık ilanına koyarız haftayaHaydi hayırlısı bakalım inşallah
Geçmiş oldun ilk dişimi çıkıyorMerhaba kızlar geldim sonunda hiç okuyamadım kusura bakmayın. Sabah bebek huzursuz kalktı sonra ateş başladı filan . Öğlen kızartma yaptım koş koş kucağımda bebekle. 14:00 te duşa soktum ilaç verdim 15:30 oldu hala ateş 38 eşim geldi hastaneye gittik . Doktor genel muayenesini yaptı bende baştan sona herşeyi anlattım . Beslenme ile ilgili blw yapacağız dedi ben zaten öyle yapıyordum . Destek vereceksin ve sürekli emzirmeyeceksin dedi Biraz açıkmasına müsade edecekmişim . Fitil verdi ve diş dedi Cumartesine kadar düşer veya sabit gidip gelirse diş eğer daha çok yükselirse sabah bi kan idrar alırız şimdi gerek yok belli diş dedi . 115 TL ekstra ateş ölçer ve sidefer aldık . Markette 22 TL harcadı eşim 35 TL doktor . Öyle şimdi ateş bakıyoruz
Evet beyazlığı görmüştük ama bir türlü patlamamıştı alyacım teşekkür ediyorumGeçmiş oldun ilk dişimi çıkıyor
İyi bebeğim sagol canım büyüdü bayagı hergün yeni heyecanlarını yasıyoruz.kehribar kolye kullandın mı teyzem diş bugdayı mı kaynatcaksınız şimdiEvet beyazlığı görmüştük ama bir türlü patlamamıştı alyacım teşekkür ediyorumbebeğin nasıl
Kolye almadım benim oğlum çok hareketli korktum açıkçası boğazına birşey takmak istemedim. Aynen diş buğdayı kaynatacağımİyi bebeğim sagol canım büyüdü bayagı hergün yeni heyecanlarını yasıyoruz.kehribar kolye kullandın mı teyzem diş bugdayı mı kaynatcaksınız şimdi
Aaa hic duymamıştım oyle bir app, özelden atar misin Zeynep, cok tesekkur ederim.uzaklardabiz Connecticut da nasil bilmiyorum ama Boston civarinda yasasaniz hemen hemen her seye ulasabilirsiniz, yolunuz duserse Sevan Bakery var bir bakin, sanirim guzel baklavalari da vardi, sahibi Turk degil ama ortak kulturden dolayi bir cok Turk urunu var.
Bir de ben yeni bir app kullanmaya basladim, aldigin urunlere degisen miktarlarda para iadesi veriyor, bir cok marketi kapsiyor, belki senin de ilgini ceker, ben sana istersen ozelden detay veririm.
Ya onlar serbette bal kullaniyorlar, cok kati oluyor bir de biraz tarcin gibi bir sey atiyorlar galiba, bence de bizimkinin yerini tutmaz. Biz bir Ramazanda toplu siparis etmistik Gulluogluydu galiba, pahaliya geldi ama seviyoruz diye bir kacamak yaptik. Ben app in detaylarini yaziyorum simdi.Aaa hic duymamıştım oyle bir app, özelden atar misin Zeynep, cok tesekkur ederim.
Ya su korona olmasa bostona gidecektik işlerimiz birikti konsolosluga falan gitmemiz lazım ama... neyse burda vakalar cok düşüşte biraz daha normallesebiliriz yakında...
Bizim burda daha cok Yunan ve Suriye işi var onlar da kupkuru oluyor ve şerbetin tadi bi tuhaf bizimkini tutmuyor bilirsin.
Gulluoglu kargoyla gonderiyormus aslinda esim siparis edelim dedi de hem kilo fiyati hem de kargosu aşırı pahali geldi bana.
Yalnız Donald Trump diyor kiAaa hic duymamıştım oyle bir app, özelden atar misin Zeynep, cok tesekkur ederim.
Ya su korona olmasa bostona gidecektik işlerimiz birikti konsolosluga falan gitmemiz lazım ama... neyse burda vakalar cok düşüşte biraz daha normallesebiliriz yakında...
Bizim burda daha cok Yunan ve Suriye işi var onlar da kupkuru oluyor ve şerbetin tadi bi tuhaf bizimkini tutmuyor bilirsin.
Gulluoglu kargoyla gonderiyormus aslinda esim siparis edelim dedi de hem kilo fiyati hem de kargosu aşırı pahali geldi bana.
Bereketli olsun canım
Özel sektördeyim Esila.Aa ilk gun zor olur. Kamudamisin sen kolay gelsin Allah ferahlik versin