Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende jimerde doğum yapmıştım doğuma giren kadına gitmiştik doğum sonrasında ilk kontrolde beni çok bekletip bişey demeden çıkıp gitti bende hastaneye şikayet etmiştim çok sinir olmuştum
Sonra Erdoğan yüzkollara götürdüm acayip memnunum çok şükür
O hangi hastanede?ay bende edicektim esim engel oldu.doktora biley soruyosun daha sonra konuşuruz diyor.çocuğun sarılık degerleri artmış sürekli aglıyor bu dr ultrasonlada bakalım diyor

Olsun yenisini alırsın.arkadasım ayak bilegine doluyodu.rabbim kolaylık versin inş bir an önce incileri çıkar.bugday çok süt yapıyor bu arada haslayıp yiyorum ben
Diyarbakırda bir doğal taşçıya gittik tesadüf orada adam boynuna olacak yoksa bir anlamı yok dedi bana 😏 yaaaa buğdayı bilmiyordum teşekkür ediyorum

Ben ata lirayı dün 2710 dan aldım kuyumcuya dedim niye bu kadar fark var diye bizde hep böyle dedi başkada kuyumcu olmayınca ordan aldım
Daha öncede eşim almıştı o zaman internet ile ardaki fark 40 TL idi şimdi 100 tl
Kazık mı yiyorum bilemedim

çok damdan düşer gibi girdim konuya ama ben uzun zamandır başlığı rakip etmeye çalışıyorum çok öncelerden yazmışlığımda vardı sanırım
Canım cokkk pardon.
Yanlış yazmışım tabi ki.
2710 dedi ata liraya çok eminim.
Hatta dedim kaçtan geri alıyorsunuz. 2680. 30 lira fark olur dedi. O kadar fark olmasına gıcık oldum hatta. hawar hawar

Herkese günaydınlar
Yasak bitince markete gitmeyi planlıyorum. Aslında ne alacağımı da bilmiyorum. Buzlukta dolmalık biber var annem fazla almış bana vermişti. Onları pişirsem bir gün de çorba salata ve iki küçük but var buzlukta onu yapsam.ekmeği de mayalasam ya da poğaça yapsam hafta sonunu sıfır harcama ile kapatabiliriz
Sadece kuru temizlemeye takım vermiştim onu öderiz. :KK66:

gunaydin kızlar
Kızım 21 aylık balık yağı alacagım bugün
Hangi markayı alayım daha öncede konusmustuk ama hatırlayamadım
Kmsl Hnd Kmsl Hnd tuvalet isini ne yaptınız bende agustos gibi deneyecegim ve memeye iyice yapıstı sürekli emmek istiyor yemek yemiyor bircok arkadasim emmeyi bırakınca yer diyorlar eylül de bıraktırmayı düsunüyorum 2 yasında olacak

gunaydin kızlar
Kmsl Hnd Kmsl Hnd tuvalet isini ne yaptınız bende agustos gibi deneyecegim ve memeye iyice yapıstı sürekli emmek istiyor yemek yemiyor bircok arkadasim emmeyi bırakınca yer diyorlar eylül de bıraktırmayı düsunüyorum 2 yasında olacak
Günaydın zeynocum ben mollers kullanıyorum çok memnunum yazın hergün vermiyorum 3 güne 1 veriyorum
Carlson portakalli da çok iyi çok rahat içiyorlar

gunaydin kızlar
Canım ben ilk baş multiver kullandım bitti şimdi sipariş verdi eşimin arkadaşı eczacı möllers ya da ocean getirecek👍👍

Biz bezi bıraktık canım tamamen sadece gece uyurken takıyorum gece 1 defa kaldırıyorum tuvalete altına yapmıyor

Hem memeden hem bezden kesmek ağır gelir çocuğa her birinin arasında 3 ay olmalı bence travma yaşar bence önce birini bıraktır sonra diğerini

Bizde emziği bırakacaz da biraz zaman geçmesini bekliyorum bende

X