- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.401
anaa ben pişmaniyeye bayılırım vallaimm güzeldir o zaman bulduğum yerde alirim
ilk günmüydü ya kiyamamSelam kızlar
İşyerinden yazıyorum ilk günüm..
Çok zor bebeği bırakmak.
Görüntülü konuştum ağlayınca dayanamadım, kapattım.
Görümcem bakıyor bizim evde, Allahtan anlaştığım sevdiğim biri . Sürekli arayabiliyorum.
2 saat sonra çıkıcağım işten.
Temmuz’un 1 de belli olucak devam edip etmeyeceğim, Belki ücretsiz izne devam ederim. Ya da yarım günde çalışırım.
Scss94 geçmiş olsun canım
Selam kızlar
Çok zor bebeği bırakmak.
Görümcem bakıyor bizim evde, Allahtan anlaştığım sevdiğim biri . Sürekli arayabiliyorum.
Temmuz’un 1 de belli olucak devam edip etmeyeceğim, Belki ücretsiz izne devam ederim. Ya da yarım günde çalışırım.
Ohhhh en güzeli ben geçenlerde tavuklu yaptım o da çok güzel olduKıymayı kavurup ekmek mi batırsak
Selam kızlar
Çok zor bebeği bırakmak.
Canım en azından güvenilir birinin eline emanet.Selam kızlar
Çok zor bebeği bırakmak.
Selam kızlar
Çok zor bebeği bırakmak.
Bence de hiç üzülme.
İşine devam et paranı kazan.
Her zaman bu fırsat eline geçmez.
Yani her zaman görümcen gelemeyebilir.
Annem gelip baktığı sürece şu dönemde ücretsiz izne çıkmayı düşünmem ben mesela.
Ücretsiz izin hakkımı bitirmek istemiyorum
Iyi çok şükürSagol canım nasıl minnoşun alerjisi?rota asısı yaptırdın mı bilmiyorum alerjik bebeklerde önermiyomuş doktorlar bir arastır istersen
Bana gonder, gecen burdaki Turk urunleri satan markete gittik, lokum alacaktim bitmis, benim bildigim civardaki tek Turk biziz, kim yiyor bu lokumlari yaaaYa bide ben abartip cok lokum almisim simdi nereye satacagimi sasiriyorum napsamki
Gecmis olsunıyiz canım çok şükür koltuğun yanina gittik hemen şiddetliydi baya
Bana gonder, gecen burdaki Turk urunleri satan markete gittik, lokum alacaktim bitmis, benim bildigim civardaki tek Turk biziz, kim yiyor bu lokumlari yaaa
Lokum yüzüklerin efendisi serisi sayesinde ünlü oldu ya oralarda. Alıp alıp bisküvinin arasına koyup yiyorlardır kesinBana gonder, gecen burdaki Turk urunleri satan markete gittik, lokum alacaktim bitmis, benim bildigim civardaki tek Turk biziz, kim yiyor bu lokumlari yaaa
Benim de canım bayramdan beri cok istiyordu malum pek bulamiyoruz. Dün hazır baklava yufkasi ile evde yaptık. 3 yıldır ilk defa burada baklava yaptık guzel olduBaklava bugün aldiracagim. Afiyet olsun
Gunaydin, 8:30 suan, metrodayim ise gidiyorum
Canım ben burma baklava yapıyorum.Benim de canım bayramdan beri cok istiyordu malum pek bulamiyoruz. Dün hazır baklava yufkasi ile evde yaptık. 3 yıldır ilk defa burada baklava yaptık guzel oldu
Oylemi ben izlemedigim icin bilmiyordum.Lokum yüzüklerin efendisi serisi sayesinde ünlü oldu ya oralarda. Alıp alıp bisküvinin arasına koyup yiyorlardır kesin