Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gelen zam zaten vergi dilimine gider. Aralık ayına kadar maaş kuşun kanadı kadar kalır 🤬
Bu arada siz Türkiye'deki işinizden de maaş alıyor musunuz.
Belki sizinki tamamen farklıdır yani sistem.
Benim arkadaşım 5 yıllığına �talya'ya gitti hem buradaki maaşı yatıyor ek dersler hariç
Hem italya'dan maaş alıyor

Evet pure hazel pure hazel hazir baklava yufkasiyla en guzel burma baklava oluyor, ben de oyle yapiyordum, simdi kayinvalidem geldi baklava isini ona devrettim, gecen bayramda 5 tepsi yapti, kendi acti, gorunce bir sok gecirdim, anne ben bu kadarini yedirmem dedim, kadin da buzluga atariz kizim dedi, baslamisken yapayim demis, ben de kotu gelin bulmus da bunuyorum🤪 cogunu serbetlemeden derin dondurucuya attik, arada cikarip serbetleyip yiyoruz, ben az yiyorum ama esim cayin yaninda mutlaka tatli istiyor.

Benim arkadaşım 5 yıllığına �talya'ya gitti hem buradaki maaşı yatıyor ek dersler hariç
[/QUOTE
Benim bildigim yurtdisina gorevlendirmeyle gitmisse ve Turkiye ye donecekse maas devam ediyor.

Selam kızlar
İşyerinden yazıyorum ilk günüm..
Çok zor bebeği bırakmak.
Görüntülü konuştum ağlayınca dayanamadım, kapattım. 😭
Görümcem bakıyor bizim evde, Allahtan anlaştığım sevdiğim biri . Sürekli arayabiliyorum.
2 saat sonra çıkıcağım işten.
Temmuz’un 1 de belli olucak devam edip etmeyeceğim, Belki ücretsiz izne devam ederim. Ya da yarım günde çalışırım.

Scss94 Scss94 geçmiş olsun canım🙏
Ahhhhh 🥺🥺🥺

Yine para harcandı hiç duramıyoruz kızlar ya of eşim 25 TL şubeye dondurma almış 40 TL tayine giden personele plaket parası . Akşam bebeğe bez alınacak . Yarın dişçiden randevu aldım düşen dolgum konulacak ayrıca bi temizletmek istiyorum
Şu an bamya ayıklıyorum.
birazdan dışarı çıkacağız bakalım ne kadar olacak zaiyat 😂😂

Yok ben devlet memuru idim istifa ettim. Çalıştığınız kurum gönderdiyse maasin 2/3 ünü ödemeye devam edebiliyor. Benimki ailevi bir geliş oldu. Eşimi de kurumu yollamadi, kendi imkanları ile pozisyon buldu burada, maaşını direk buradaki üniversiteden alıyor.

Iyi çok şükür 🙏alıştık artık alerji durumuna emzirmeden önce damla veriyoruz bende hiç bir şekilde laktoz içeren birşey tüketmiyorum.Gunde 1 veya 2 kez de diyet mama veriyoruz doktorumuz aslında 4 ile 6 kez ver diyor da ben sırf mama içmeyi ve biberon içmeyi bilsin diye veriyorum zaten mamayı malum ise başlayınca biberon mama v.s ile beslenecek mecburen süt sağacağım ama yine beboronla içecek tabi.Yoksa mamaya şuan için ihtiyacımız yok aslnda gelişimi gayet iyi çok şükür.
Rota asini haftaya konudayız takip defterine yazmış doktorumuz 3 aylık takibinde rota var.Yarin iki aylık olacak inşallah.Ayin 3unde de 2 aylık aşılarımız var ve ondan çok korkuyorum.ates ağrı sızı huzursuzluk yapar diye endişeliyim.
Bu arada rotayı büyük oğluma yaptırmistik ve kesinlikle bir sorun olmazsa minnoş oğlumda yaptırmak istiyoruz.hatta özel menenjit aşısinida yaptırmak istiyoruz.
Senin minnoş nasıl büyümüştür bayagi💞
Bende çok endişeliydim hiç agrı ates yapmadı ilk yapıldıgında agladı ve o gün huysuzdu olcak o kadarda.şükür iyi gidiyomuş biz 1 ay büyüğüz bu ay rota aşısını yaptırcam menejiti ben 1 yasından sonra yaptırcam şu an baslarsak 5 doz ve etkinliği 9.aydan itibaren daha iyi olur diye arastırdım.bebişin tek sıkıntısı uyumuyor inatlaşıyor resmen.sabah parka götürüyorum kimse yokken tur atıp dönüyoruz o zaman biraz uyuyor.resmen yormak için aktivite yaptırıyorum gece el ele uyuyakalıyoruz sonra😁bu arada tetenozun 3.dozunu olucam 5 doz olunca ömür boyu koruyor dedi hemşire.

uzaklardabiz uzaklardabiz Connecticut da nasil bilmiyorum ama Boston civarinda yasasaniz hemen hemen her seye ulasabilirsiniz, yolunuz duserse Sevan Bakery var bir bakin, sanirim guzel baklavalari da vardi, sahibi Turk degil ama ortak kulturden dolayi bir cok Turk urunu var.
Bir de ben yeni bir app kullanmaya basladim, aldigin urunlere degisen miktarlarda para iadesi veriyor, bir cok marketi kapsiyor, belki senin de ilgini ceker, ben sana istersen ozelden detay veririm.

X