- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.201
Ayyy yok ben yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum bu güzelliklerden mahrum kalmak istememAynı durumdayız kara kara düşünüyorum. hatta sabah haplarla beslenseydik yemek yemeseydik ne güzel olurdu diye düşünürken buldum kendimi
yapan olsa ben de yemeyi severimAyyy yok ben yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum bu güzelliklerden mahrum kalmak istememAma ne yapacagımı bilmemek çok kötü
Aslında diyette olmak çok kötü yoksa tavuklu pilav şahane olurdu şu an
Bizim menüBu gün ne yemek yapsam hiç bir fikrim yok
Diyet nasıl gidiyorAyyy yok ben yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum bu güzelliklerden mahrum kalmak istememAma ne yapacagımı bilmemek çok kötü
Aslında diyette olmak çok kötü yoksa tavuklu pilav şahane olurdu şu an
Tuçe ameliyat yerine baktın mı enfeksiyon filan olması o da ateş yaparKızlar ben geldim herkese teşekkür ediyorum etiket yapamadımoğlum çok üzgün su bile içmiyor duşa girdik çıktık öyle salatalık kemiriyor
Ay yok canım o çok iyi maşallahTuçe ameliyat yerine baktın mı enfeksiyon filan olması o da ateş yapar
Ohhh iyi iyi ateş deyince aklıma o da geldiAy yok canım o çok iyi maşallahdikişleri düştü bile
Evdeysem iyi gidiyorDiyet nasıl gidiyor
Ayyy o piknik ve mangallar beni mahvedenEvdeysem iyi gidiyor
Pikniğe gidince hiç iyi gitmiyor
Şu an veremedim de almadım da 2 haftadır
Senin nasıl gidiyor
bizde van'a gitcez çok korkarım depremdenVan' da 5.4 büyüklüğünde deprem olmuş.
Ne zaman tartılıcaksınAyyy o piknik ve mangallar beni mahveden
10 gündür dikkat ediyorum daha tartılmadım
Pazartesi canım yok kız ne 3 4 kilosu o kadar sanmıyorum bugün de regl oldum pazartesiye kadar şişkinlik gider inşallahNe zaman tartılıcaksın
Ben her pazartesi sabahı tartılıyorum
Çok merak ediyorum ne kadar verdin
3-4 kilo gitmiştir
Aaa regl olduğun iyi olmuş pazartesiye kadar gider şişkinlikPazartesi canım yok kız ne 3 4 kilosu o kadar sanmıyorum bugün de regl oldum pazartesiye kadar şişkinlik gider inşallah
Evrt ilk zamanlar kilo kolay gidiyor ama sende bırakma diyeti nasıl kilo aldığımın farkına varamıyoruz sonraAaa regl olduğun iyi olmuş pazartesiye kadar gider şişkinlik
Ben ilk başladığımda 1 haftada 2 kilo vermiştim ilk zamanlar çabuk veriliyor
Şimdi zorlanıyorum bi ara yürüyüş spor yapıyordum 2 haftadır onuda yapamıyorum
Yok canım bırakmam hayallerim varEvrt ilk zamanlar kilo kolay gidiyor ama sende bırakma diyeti nasıl kilo aldığımın farkına varamıyoruz sonra