Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arsa satan adamı tekrar aradım.
Fiyattan 1kurus bile dusemezmiş😡
Kendi bilir.
Üstüne çizik attım bende.
Başka bakarız artık napalim
aslında memlekete gitsek sorun çözülür gözümüzle görürüz pazarlık yaparız fakat bu virüs elimizi ayağımızı bağlıyor.
birkaç defa arayınca öyle yapıyorlar beğendiğini çok belli etmiceksin 2 evide alırken aynı şeyi yaptık o yüzden pahalı aldık.

Kizlar kardesim arkadasimin gonderdigi parayla 5 Ata altin aldi, uzerine kendinden 300 lira koymus, onumuzdeki ay bizim kiradan alacak. Tanesi 2605 liraymis, tanidik kuyumcu bu kadar indirmis. Bizim 3 tane daha vardi annemde, oldu 8 aslinda 2 tane daha yapsak 10 tane olur da bu sene daha alamayiz, onumuzde kurban bayrami var, yine zekat/sadaka falan verecegiz bu sene kiradan elimize kalmaz. Herkesin guzel birikimleri olsun.

benim hayalim master chef başlamadan 10 kilo vermek 🤣
Ayyyyy yaaaaaa ama çok güzel yapıyorlardı dimi akşamları canımız çekiyor🤣🤣

Bende eylül e kadar 10 kilo vermek
1.öncesi sonrası yapmak😂
2.çok sevdiğim bir kaç elbisem var onların içine girmek
3.bir arkadaş sen birdaha 50 li rakamları görmezsin dedi ona göstermek 😄

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sadece 3. Bile yeter🤣🤣🤣

Biraz önce arkadaş aradı 41 kilo ya. NAsıl kilo alacam ben diyor ben kendi tariflerimden verdim
Gece bol yemek ye
Bol bol cola iç
Pekmez ye

Alırsın diyorum onların hepsini yaptım diyorrr🤣🤣🤣

Kizlar kardesim arkadasimin gonderdigi parayla 5 Ata altin aldi, uzerine kendinden 300 lira koymus, onumuzdeki ay bizim kiradan alacak. Tanesi 2605 liraymis, tanidik kuyumcu bu kadar indirmis. Bizim 3 tane daha vardi annemde, oldu 8 aslinda 2 tane daha yapsak 10 tane olur da bu sene daha alamayiz, onumuzde kurban bayrami var, yine zekat/sadaka falan verecegiz bu sene kiradan elimize kalmaz. Herkesin guzel birikimleri olsun.
Canım bereketli olsun🤲🤲🤲

X