- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
1 kuruş artık kullanımdan kalktı, basılmıyor da,kullanılmıyor da..en ufak para 5 kurş, boşuna sıkmayın canınızı..o 99 kuruş fiyat meselesi de satış taktiği olarak kaldı...Bu arada kurus mevzusu acilmis. Ne zaman Türkiye ye gelsek esim cildiriyor. Hicbir magaza da bir kurus yok. Fiyati 99,99 yazmasini biliyorlar ama kenara kurus koyan yok.
O bir kurus carpiyor öteki bir kurus daha. Normalde sorun yapmam ama esim cok sinirleniyor cünkü yasadigimiz yerde kurusuna kadar veriyorlar hic yok denmedi.
Bir daha bir kurusu vermezlerse tüm alisverisi iptal etme karari aldik.
Bir yerden baslamak lazim. Enayi gibi hissetmeye basladim.
yaa hiç sorma yakında ben de eşimin arkasından bağıracağım..:))))) iş yerinde alışkanlık edinmiş wc ye girer girmez sifon çeker..bir kaç kez dedim ben o wc yi günde kaç kere yıkıyorum çamaşır suları ile boşuna çekme sifonu diye, el alışkanlığı olmuş onda artık, sağolsun safi israf :))))))Benim arkadşimin bi dedesi var cimrilik hastaligi varmis. Köye torunlar falan kizlari oğullari gidince onlarla surekli kavga edermis
Cocuklar tuvalete giderken arkalarindan bagirirmis suyu az dökün diye
Evet ya 2liraya filan tamamlayim diyor. Bizde 2 yetiskiniz mesela dolmalik biberi sayiyla aliyorum. Ertesi güne kalan yemegi yemiyor benim eşim o yuzden 1 yada 2 öğunlük yapiyorum. Ama pazarco düz hesap olsun diyo fazladan 3 tane daha koyuyor ve o dolmalar çöpe malesefBu muhabbeti ben de çok yaşıyorum ya sanki pazardan herşeyi en az 1kilo almak şart. 2kisiyiz evde yarım yeter diyorum bu sefer de tam para olsun ekliyorum diyor en sinir olduğum.
Cimriliğin fazlası da zararBende de tuhaf bi cimrilik oluştu. Hasta filan olmayalim da. Kadinin biri cimrilikten ölmüş. Süt parasi yüzunden kalp krizi geçirmiş filan
Çeker tatlım çeker bak gör.. Şimdi değil ama zaman geçtikçe arttırmak isteyeceksinbugün bankadan parayı çekip çantama atınca deidmki bakalım para parayı çekiyor muçekmiyormuş :)))) neyseki 1 tl ile kurtuldum, hastalık gibi bir şey o da...
Ayy biz onları bir ara ne izlemiştik sevgili Kateaaa tabi biliyorum onu,dünyanın en cimri kadını o... ev vergisi vermmemek için 2 çocuğu ile köhne otellerde yaşıyordu :)))
Siz sürekli burdasınız üstü bana kalsın diyeydin cnmayni şeyi ben de düşünüyorum..o 5 kuruş olmasa gerekirse kasada bırakıyoruz, önemli değil demiyorlar..ben de bırakmıyorum o yüzden..yalnız geçen sürekli gittiğim a101 deki çocuk bozuk çıkmazsa sonra verirsiniz önemli değil, nasılsa hep geliyorsunuz deyince bi şaşırdım..kendini mahalle bakkalı sanmış zavallım :)))))
aynen öyle.... ben alış verişlerde, çoğu zaman kuruşları hesaplamaya çalışıyorum ve alış verişe giderken mutlaka ne kadar bozukluk varsa alır yanıma, tam hesap öderim...onun üstünü vermesini beklemiyorum artık,sıkıldım çünkü 5 kuruş 10 kuruş yok muhabbetinden...Markete gittiğimde kasaya bakıyorum eğer kuruşlu çıktıysa bankamatik uzatıyorum, o kuruşları hep yukarı yuvarliyorlar çünkü. Benden üç senden dört kuruş gün sonu bir sürü haksız kazanç elde ettiklerini düşünüyorum.
Kesinlikle israf . Bende sevmiyorum onuyaa hiç sorma yakında ben de eşimin arkasından bağıracağım..:))))) iş yerinde alışkanlık edinmiş wc ye girer girmez sifon çeker..bir kaç kez dedim ben o wc yi günde kaç kere yıkıyorum çamaşır suları ile boşuna çekme sifonu diye, el alışkanlığı olmuş onda artık, sağolsun safi israf :))))))
1 kuruş artık kullanımdan kalktı, basılmıyor da,kullanılmıyor da..en ufak para 5 kurş, boşuna sıkmayın canınızı..o 99 kuruş fiyat meselesi de satış taktiği olarak kaldı...
hahahah :) ne oldu o cimri videoları be kuzu? gerisi gelmedi galiba :)) güzl motive ediyordu o cimriler :)))Cimriliğin fazlası da zarar
Çeker tatlım çeker bak gör.. Şimdi değil ama zaman geçtikçe arttırmak isteyeceksin
sonra verilen faizi begenmeyip, burun kıvıracaksın. Faiz yüksrltilmezse gidiyorum deyip göz dağı vereceğimama insanın bir miktar parası olması çok güzel birşeymiş, insana daha da bir güç güven geliyor
Ayy biz onları bir ara ne izlemiştik sevgili Kate
Siz sürekli burdasınız üstü bana kalsın diyeydin cnm
Dedeyi kızdırmışlarBenim arkadşimin bi dedesi var cimrilik hastaligi varmis. Köye torunlar falan kizlari oğullari gidince onlarla surekli kavga edermis
Cocuklar tuvalete giderken arkalarindan bagirirmis suyu az dökün diye
Bazı bankamatikler veriyor sadece mesela ziraat bankası.1 kuruş artık kullanımdan kalktı, basılmıyor da,kullanılmıyor da..en ufak para 5 kurş, boşuna sıkmayın canınızı..o 99 kuruş fiyat meselesi de satış taktiği olarak kaldı...
hiç bir market almıyor ama 1 kuruşu..benim evde var 3-5 tane..kaldı öyle,kullanımdan kalktı dediler.uzun zamandır da denk gelmiyorum artıkDedeyi kızdırmışlar
Bazı bankamatikler veriyor sadece mesela ziraat bankası.
İlk izlediğimizde resmen şok olmuştuk..hahahah :) ne oldu o cimri videoları be kuzu? gerisi gelmedi galiba :)) güzl motive ediyordu o cimriler :)))
kesinlikle para güçtür dedikleri kadar var, bugün bankaya yatırdıktan sonra bi yürüyüşüm bile değişti
Bende de vardı 3 adet 1 kuruş, cüzdanımda aylarca tuttum en son attım çöpe ne yapayım..hiç bir market almıyor ama 1 kuruşu..benim evde var 3-5 tane..kaldı öyle,kullanımdan kalktı dediler.uzun zamandır da denk gelmiyorum artık
Ayy çok iğrenç ama yaExteme stalker miydi neydi. Izlemistim . Çöpten yemek cikariyodu. Eskileri topluyodu. İdrarini bile kavanozda biriktirip ciçeklerine döküyordu gübre almamak icin
Ya gercekten cok olmuş ama. O kadar harcama yapmayin tek kalemdeBende sozde tutumlu olmaya calisiyorum. Oyle hergun aldiklarimi hesaplamam ama evde elektirik, su vs tasaruflu olmaya calisirim. Faturamda az gelir ama alisverise ciktimmi bitiyor tutumluluk. Esim benden beter cunku taksitle almiyor ya nakit veriyor ya tek çekim.
2 adet pijama 1 tane sabahlik
Vucut spreyi, losyonu, kremi
Hirka
Kazak
Gömlek
Panduf (ev botu)
Bandana
Toplam 850TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?