Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun bende çikmam biyerlere
Evi toparlayip temizlemem lazim
Kileri ve difrizi temizlemeliyim
Yarin havalar iyice soğumaya başlicakmis
Istanbul karla karisik yagmur diye okumustum

Çocuğun yediği helal giydiği haram demis büyüklerimiz. Çok ta güzel demişler.
Çok çabuk büyüyorlar ve alinanlar 1 mevsim giyilebiliyor
Ben azalttim bebışime kiyafet almayi
Eskiden ayda yada 2 ayda 1 çikar 150_200 lira harcar gelrdim
Gerek yokmus aslinda:oha:
Aynen buyuklerimiz dogru soylemis ama bnde senin gibi kizima cok alisveris yapiyordum.sanki almazsam olmazmis gibi hissediyordum.surekli magaza gezip aldikca aliyodum.1 aydir falan almayi azalttim sukur

Merhaba hanımlar

dün migrosa gitim peynir bitmişti ve ton balıklarında iyi indirim vardı
biz ton balıklı salata çok seviyoruz ben işe de götürüyorum arada öğle yemeği olarak
2 paket peynir, 5-6 paket ton balığı aldık bu ton balıkları 6 ay götürür
bir de bulgur aldım ama pilavlık olanından değil daha iri başbaşı denen bulgurdan aldım daha lezzetli olduğunu söylediler
toplamda 98 lira tuttu gereksiz bir şey almadım

Merhaba hanımlar

dün migrosa gitim peynir bitmişti ve ton balıklarında iyi indirim vardı
biz ton balıklı salata çok seviyoruz ben işe de götürüyorum arada öğle yemeği olarak
2 paket peynir, 5-6 paket ton balığı aldık bu ton balıkları 6 ay götürür
bir de bulgur aldım ama pilavlık olanından değil daha iri başbaşı denen bulgurdan aldım daha lezzetli olduğunu söylediler
toplamda 98 lira tuttu gereksiz bir şey almadım
Aslinda bulguru yapan teyzeler var pilavlik bulgur ege akdeniz iç anadolu da. Onlardan alsaniz çok kârli olur.
Ben pirinç pilavi sevmiyorum
Genelde tereyagli bugur pilavi yaptigim icin cok fazla tuketiriz sulu yemeklerle
Marketten almam memleketten gelir hediye
Sadece kısırlik ince bulguru marketten pakette alirim

Aslinda bulguru yapan teyzeler var pilavlik bulgur ege akdeniz iç anadolu da. Onlardan alsaniz çok kârli olur.
Ben pirinç pilavi sevmiyorum
Genelde tereyagli bugur pilavi yaptigim icin cok fazla tuketiriz sulu yemeklerle
Marketten almam memleketten gelir hediye
Sadece kısırlik ince bulguru marketten pakette alirim
keşke bulabilsem istanbulda zor mecbur marketlerden alıyorum
ben de pirinç pilavı hastasıyım ama hem fiyatının pahalılanması hem de pek yararı olmadığı için bulgur pilavına ağırlık verdim

Sanırım rekor kırıyorum kendi rekorumu yani
Dün ve bugün hiç para harcamadım
Haftasonu için ayırdığım 50 tl kumbaraya
Acısı yarın çıkar)))

Kizlar bugunde yemegi disaridan yedik.esimde bende yemegi disaridan yemeyi cok seviyoruz.eskisi gibi yemiyorduk ama 2 gundur yine yedik.
Kendimize cekiduzen vermemiz gerek.
Aksamda toptan markete gittik.gitmisken kizima 2 kutu mama 120 lira
Toz seker 5 kilosu 18 lira
Cay tiryaki 22 lira
Pirinc 5 kilo 20 lira
Tavuk 35 lira
Suzme peynir 15 lira
Tulum peynir yarim kilo 13 lira
Sampuan 2 tane 22 lira
Toplam 271 lira odedik
Ama uzun sure market alisverisi yapmam

Günaydinlar haftanin ilk iş gününden
Harcamalarin en az oldugu bir hafta olsun insallah.
günaydın hanımlar, ay inşallah az harcamalı bir hafta olur zira ben haftasonu çok para harcadığımı düşünüyorum
150 tl kuaföre verdim. boya, paket, saç bakımı, manikür,kaş. normalde sadece dip boyası yaptırıyorum.
50 tl bir çuval patates
75 tl sinema+dışarıda yemek+minibüs (3 aydır ilk kez dışarıda yedik)
140 TL kahvaltılık

günaydın hanımlar, ay inşallah az harcamalı bir hafta olur zira ben haftasonu çok para harcadığımı düşünüyorum
150 tl kuaföre verdim. boya, paket, saç bakımı, manikür,kaş. normalde sadece dip boyası yaptırıyorum.
50 tl bir çuval patates
75 tl sinema+dışarıda yemek+minibüs (3 aydır ilk kez dışarıda yedik)
140 TL kahvaltılık
Hepsi ihtiyaç :hamarat:
Patatesler çürümez mi
Kişlik patates diye birsey duydum ama ondan mi acaba. Cunku benimkiler 15gunde yumusuyor

Hepsi ihtiyaç :hamarat:
Patatesler çürümez mi
Kişlik patates diye birsey duydum ama ondan mi acaba. Cunku benimkiler 15gunde yumusuyor
ewet canım kışlık patates.
annem hep alırdı. yakın otutrken ondan alıyorum, o taşındığından beridir ben de her sene kışa girerken patates soğan çuvalla alıyorum. bir kere sadece kötü oldu o da aldığım patatesler iyi olmadığı için yoksa hiç birşey olmuyor.
ben patatesi alınca balkona döküyorum hepsini birkaç gün açıkta bırakıyorum. ıslak, çamurlu varsa kurusun diye.
sonra iki çuvala bölüyorum onları. çuvalların ağzı açık kalacak şekilde etrafı çarşafla ya da eski bir bezle sarıyorum.
kış bitene kadar kullanıyorum. tadı değişmiyor.
kışın hem pahalı oluyor hem de taşımak zor oluyor eve

X