- 26 Ağustos 2014
- 120
- 42
sabah yoklama yaparım sırf senin için geç kalma sakınHoşbuldum, inşallah unutmam gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah yoklama yaparım sırf senin için geç kalma sakınHoşbuldum, inşallah unutmam gelirim
aleyküm selam tatlım her zaman gel beklerim bende seni öpüyorum yeni arkadaşımslm kızlar bende vakit buldukça yazmaya çalışayım kocaman öpücükler hepinize
sağol canım sanada.oruçmusun yoksaafiyet olsun canım bende birazdan çıkarım ezan okunur yarın gelirim ancak herhalde
yok canım değilim de azıcık işlerim var pc başında durunca yapamamsağol canım sanada.oruçmusun yoksa
aahh ahh olsa da yesek di mi Gerçi rejimdeyim ben ama. Oooof offfoda nee
iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın bakalımee sedefcim nasılsın
evet ya nasıl güzel görünüyor şu an burda olsa kaç dilim yediğimi bilmem rejim neyim kalmazaahh ahh olsa da yesek di mi Gerçi rejimdeyim ben ama. Oooof offf
aahh ahh olsa da yesek di mi Gerçi rejimdeyim ben ama. Oooof offf
evet ya nasıl güzel görünüyor şu an burda olsa kaç dilim yediğimi bilmem rejim neyim kalmaz
benim kilo sorunum yok hepsi bana kaldı
işle uğraşıyorum canım kafam dagıılsın dönücem tekrariyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın bakalım
biri bana seslendi gibi geld göbek diyen kimmAaah ah benim de erimeyen bi göbeğim var. Gerçi şimdi azıcık kaldı ama 2 hafta kadar devam etmem gerek
o da geçer canım ya benim bi tanıdığım vardı kadın 115 kiloydu 50 kilo vermiş onun şokundayım ben halaAaah ah benim de erimeyen bi göbeğim var. Gerçi şimdi azıcık kaldı ama 2 hafta kadar devam etmem gerek
işle uğraşıyorum canım kafam dagıılsın dönücem tekrar
göbek bendede var ama bu güzellikleri görünce dayanamıyomm 63 kiloyumAaah ah benim de erimeyen bi göbeğim var. Gerçi şimdi azıcık kaldı ama 2 hafta kadar devam etmem gerek
he valla afiyet olsun canummbenim kilo sorunum yok hepsi bana kaldı
AYNEN BENDE YA YAPAMIYOM HİÇ Bİ İŞyok canım değilim de azıcık işlerim var pc başında durunca yapamam
biri bana seslendi gibi geld göbek diyen kimm
tesekkur ederimo da geçer canım ya benim bi tanıdığım vardı kadın 115 kiloydu 50 kilo vermiş onun şokundayım ben hala
senin azıcık göbek te erir kuzum çok takma
kolay gelsin güzelim
diyet yapıyorum göbek hala benimle ama lütfen bi çözüm bulursan benimlede paylasBenim malesef ((