Bugün meme büyütme ameliyatı oldum bu süreçte olan arkadaşlar

Merhaba ağrı durumunuz nasıl ben de 3 haftayı bitirdim özellikle uyurken sağ memem aşırı ağrıyor

Merhaba ağrı durumunuz nasıl ben de 3 haftayı bitirdim özellikle uyurken sağ memem aşırı ağrıyor
Benim kas üstü olmasına rağmen hala yan yatınca çok ağrım oluyor yan yatamıyorum, gün içinde de kollarımı uzatınca ağrı saplanıyor ne zaman geçecek bilmiyorum

Benim kas üstü olmasına rağmen hala yan yatınca çok ağrım oluyor yan yatamıyorum, gün içinde de kollarımı uzatınca ağrı saplanıyor ne zaman geçecek bilmiyorum
Ben henüz hiç yan yatmadım. Normal sırtüstü uyurken ağrım oluyor. Çok yan yatmamanızı öneririm baskı açısından

Geçmiş olsun acil şifalar
Sizi tebrik ediyorum ben nerdeyse 10 senedir yaptırcam hala bir arpa boyu kadar ilerleyemedim çok mutsuz ediyor bu konu beni eşimle bile aram açıldı diyebilirim bu kadar büyük takıntı yaptığım şeye çaresi olduğu halde yaptıramıyorum korkudan

Benimde tam bir ay beş gün oldu ama hala eşitsizlik var yani şöyle ki bir memem yukarıda diğeri bir parmak daha aşağıda bu lar zamanla eşitlenir mi doktorum yukarıda olana masaj önerdi
Daha once de esitsizlik var miydi benim de oyle cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…