- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.601
Ne zaman açmayı düşünüyormuş
Benim de eşim kumbara almış motosiklet almak için biriktiriyor. Bakalım inşallah tatmin edici rakamlar çıkar
Olsun bizde atamıyoruz:) girip ses verin arada topik unutulmasınkızlar bende atamıyorum ya malesef
evet aynenOlsun bizde atamıyoruz:) girip ses verin arada topik unutulmasın
Benim eşim birazcık birikim için çabalıyor hakkını yiyemem ama asgari ücretle ne kadar olabilir iki çocuk varın siz düşününKızlar ben de ev hanımıyım eşim esnaf günlük kazanıyor.
O yüzden bizim için kumbara birikimi en uygun olanı.
Aylık birikim yapılmıyor maalesef. Ben pazar market alışverişinden kalanı kişisel ihtiyaçlarım gezmelerim için aldığım paradan artanı atıyorum.
Kendi de her haftasonu atar kumbaralara para, altın al diye verir falan
Sonbahar1988 @bellok
Bereketli olsunKızlar 20 euro aldım bozukluklarımla gecen ay 22 dolar alcaktım altın almıştım düşünce onu tamamladım
Hayırlı olsun altın gene çoştu bu aralar ben aldıö gecen ay düştüAğustos ayı birikimi için bir çeyrek aldım 430 dan. Düşmesini beklesem para harcanıyordu. Gelen bir de bayram geliyor ki harcamadan alayım dedim. Kumbaraya atmak için de 20 tl ayırdım.
Sagol canımBereketli olsun
Teşekkür ederim. Geçen hafta gram altını 252 ye almıştım bugün 264 den bozdurdum.Hayırlı olsun altın gene çoştu bu aralar ben aldıö gecen ay düştüalınmış alınmıştır.
Bende internet hesabındakini bozdurayım mı diye düşündüm sonra iş yoğunlaştı unuttum 265i geçmişti haftaya artık bozdurcam.euro ile dolar aldım onları kendime saklıyorum küçük alıyorum ama o bile mutlu ediyor beni bu bikaç ayda yaptığım tasarrufu tüm yıl yapsaymışım küçük bir araba alırmışız.kk benim için çok iyi oldu iyiki üye olmuşumTeşekkür ederim. Geçen hafta gram altını 252 ye almıştım bugün 264 den bozdurdum.
Aynen alınca adını unutuyorum yoksa o para bir yere gidiyor.