- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Geçtiğimiz hafta bayağı pahalıydı ayırdığım paradan fazlasını harcadım ama yinede çok şükür kumbaraya 3-5 kuruş attım. Bayrama yakın daha pahalı olur özellikle kahvaltılıklar.2 haftadır pazara çıkamadık, ne durumda bilmiyorum. 100 tl den aşağıya düşmüyor pazar alışverişi o da en iyi ihtimal. Marketi zaten düşünmek dahi istemiyorumumarım artar da atarsınız kumbaraya
İnanın sizi tebrik ediyor ve çok destekliyorum ev hanımının yaptığı birikim esas birikimdir bence
Marketten aldık 2 haftadır bizde . Pahalı herşey. Ufacık kavuna 12 tl verdim dün marketteGeçtiğimiz hafta bayağı pahalıydı ayırdığım paradan fazlasını harcadım ama yinede çok şükür kumbaraya 3-5 kuruş attım. Bayrama yakın daha pahalı olur özellikle kahvaltılıklar.
Atarsınız ben sizde o ışığı gördümGünaydın bereketli olsunBen dün atamamıştım bakalım bugün atabilecek miyim
25 kuruş dahi kıymetli artık, bende ne bulursam atıyorumGünaydın bir 25 kuruş daha attım
İnşallah bakalım günün ilerleyen saatlerinde ne olacak. Atarsam yazarımAtarsınız ben sizde o ışığı gördüm
Tamam bekliyoruzİnşallah bakalım günün ilerleyen saatlerinde ne olacak. Atarsam yazarım
Bende elime geçen her parayı atıyorum25 kuruş dahi kıymetli artık, bende ne bulursam atıyorum
Bebek için biriktiriyorum şimdilik yok ama 3 sene sonra istiyorum nasipseKumbaradan çıkan parayla ne yapmayı planlıyorsunuz
Tatil fikri çok iyi aynen,ben tatil için biriktirdim kumbarada ,yazın kullanırım onu inşallah bakalımValla eylül ayında oteller baya uygun oluyor benim niyetim eylüle kadar biriktirmekti sonra üstünü tamamlayıp tatil yapmaktı. Ama kumbarayı yıl sonu açacaz dendi ben yıl sonundan önce doldururum diye düşünüyorum. Ek kumbaraya geçerim.
Gram ve dolar alıyorum bende ,yıl sonundan önce dolar sanırım benim kumbaramda .Bebek için biriktiriyorum şimdilik yok ama 3 sene sonra istiyorum nasipse
Kumbara haricinde gram altın alıyorum zaten kumbaramdan çıkan TL lerle yine gram alırım veya dolar alırım biriktirmeye devam