- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Teşekkür ederim .hepimizinki bereketli olsunGünaydın :) Bereketli olsun
Kumbaralarda olacaktı sanırımNumaralarda tahmini ne kadar var
Ben hiç bilmiyorum arada TL arada dolar atıyorum eşimde atıyormuş(sözde)Numaralarda tahmini ne kadar var
Ahahaha Evet ya kumbaralardaKumbaralarda olacaktı sanırım
Kumbaram uygulamasına yazıyorum ben ,hem açamıyorum hem biliyorum iyi oluyor yoksa yılbaşına kadar dayanamamBende bilmiyorum çünkü kağıt ve demir para atıyorum sürpriz olacak sonuç
Ben bilerek saymadım attıklarımı sonradan saymak eğlenceli oluyorKumbaram uygulamasına yazıyorum ben ,hem açamıyorum hem biliyorum iyi oluyor yoksa yılbaşına kadar dayanamam60 tl olmuş öncesinde 3-5 bisey atmıştım ama onları bilmiyorum
Olsun ben sayarken eğlenirim yine açınca, o zevki bir kere yaşadım. Bir an önce açmak istedim ben biraz sabırsızımBen bilerek saymadım attıklarımı sonradan saymak eğlenceli oluyor
Fiziki euro , dolar mi alıyorsunuz. Bende internet bankacılığından alıyorum da arada kumbara için fiziki mi alsamBugün 2₺ attım kumbaraya
Yarın euro almayı düşünüyorum
BEn internet bankacılığından da alıyorum ama yüksek miktarları ordan alıyorum.Fiziki euro , dolar mi alıyorsunuz. Bende internet bankacılığından alıyorum da arada kumbara için fiziki mi alsam
Evet haklisiniz . Arada döviz atılabilir tabi ,döviz bürosu biraz uzak işim düşerse o tarafa bende alayım bi araBEn internet bankacılığından da alıyorum ama yüksek miktarları ordan alıyorum.
Kumbaraya hem tl hem döviz atıyorum. Kumbara birikimi az miktarlar için. Sadece tl atmak istemiyorum zaten tl çöp
BANkadan da alabilirsinEvet haklisiniz . Arada döviz atılabilir tabi ,döviz bürosu biraz uzak işim düşerse o tarafa bende alayım bi ara
8-17 çalışıyorum banka saatleriyle uyumlu değil, kumbaraya para atmak için bankaya gitmek de olmazBANkadan da alabilirsin
Hoş geldinizNe güzel etkinlikbende katılabilirmiyim :)
Kendimin yok ama kızlarımın var açılmayan kumbara okul bitince açıcaz demiştim inş paten parasına destek olur çıkanlar.
Anca yetiriyorum evin parasını bazen atamıyorum ama sanırım önce oraya azda olsa atıp sonra harcama yapmak lazım.
Açılan kumbarayıda seviyorum arada sayıp gaza geliyorum yada hala çok azsa daha çok atmaya çalışıyorum.
Hoşgeldiniz tabiki ne demek topiğimiz herkese açıkNe güzel etkinlikbende katılabilirmiyim :)
Kendimin yok ama kızlarımın var açılmayan kumbara okul bitince açıcaz demiştim inş paten parasına destek olur çıkanlar.
Anca yetiriyorum evin parasını bazen atamıyorum ama sanırım önce oraya azda olsa atıp sonra harcama yapmak lazım.
Açılan kumbarayıda seviyorum arada sayıp gaza geliyorum yada hala çok azsa daha çok atmaya çalışıyorum.