- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
- Konu Sahibi sukufenazz
amin hepimizin kumbaraları bereketli olsun ins.Maşallah maşallah rakamlar yükselmeye başladı bereketli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin hepimizin kumbaraları bereketli olsun ins.Maşallah maşallah rakamlar yükselmeye başladı bereketli olsun
Maşallah Allah bağışlasınÇocuk evin neşesidir. Ben evlendiğimden beri çocuk istiyordum. Çok şükür Rabbim bekletmedi. Bıcır bıcır tatlı mı tatlı bir kızım var çok şükür. Kızım olmasa evde nasıl vakit geçirirdim bilmiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Ooo çok iyi maşallah Sadece kumbara birikimi mi yapıyorsunuzmerabalar ben hafta sonu hiç atmadım
Bugün 40 tl attım kumbaraya hafta sonuna inat
Amin cümlemizinkini inşallah.Maşallah Allah bağışlasın
Maaştan da biraz biriktirmeye çalışıyoruz ama hafta sonu atamadım ya burda da okudum akşam baya paralar atılmış gaza geldim attımOoo çok iyi maşallah Sadece kumbara birikimi mi yapıyorsunuz
Evet burası gaza getiriyor baya, bende haftasonu atamamıştım 11 tl attım, şimdi sizi görünce bir 10 daha mi atsam diyorumMaaştan da biraz biriktirmeye çalışıyoruz ama hafta sonu atamadım ya burda da okudum akşam baya paralar atılmış gaza geldim attım
sabah
Vallahi öyle gaza geliyor insan durunnn atmayınEvet burası gaza getiriyor baya, bende haftasonu atamamıştım 11 tl attım, şimdi sizi görünce bir 10 daha mi atsam diyorum
Yok atmadım bugünlük 11 tl yeter, yarın atarım artıkVallahi öyle gaza geliyor insan durunnn atmayın
yarın duruma göre atarsınız
Gerçi aybaşına az kaldı ama
Günaydın.Günaydınlarrr güne kumbaraya 1 tl atarak başladım
Ayy çok yaşayın dün eşimde öyle ayırmış bende kumbaraya attım ama pide alacaktım dedi bende bir şey olmaz ekmek var dedim bayatlamasınGünaydın
Eşim bozukluklarını komidinin üstüne koymuş, bunları kumbara için mi ayırdın dedim.
Yoo Pide parası dedi. Atmadı kumbaraya gıcık oldum
Ayy keşke bende atsaydım bizde de çok pide vardıAyy çok yaşayın dün eşimde öyle ayırmış bende kumbaraya attım ama pide alacaktım dedi bende bir şey olmaz ekmek var dedim bayatlamasın
bide dün ben para atmama rağmen onları da attım.
Bugün atmayacam.
Günaydın amin İnşallahya kızlar
Günaydın.
Bereketli olsun paranız
Bende ne bulsam kumbaraya atanlardanım Bereketli olsun :)Ayy çok yaşayın dün eşimde öyle ayırmış bende kumbaraya attım ama pide alacaktım dedi bende bir şey olmaz ekmek var dedim bayatlamasın
bide dün ben para atmama rağmen onları da attım.
Bugün atmayacam.
Günaydın :) Bereketli olsunGünaydınlar... Bende bugün 2.5tl attım
Günaydın hoşgeldiniz Yılbaşında açılmak üzere kumbara yapıyoruz, burada da birbirimize gaz veriyoruz birikim için Bereketli olsun birikimlerinizgünaydın kızlar topiği çok beğendim.İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız :)bende bugün bir kumbara alayım
Hoş geldiniz.günaydın kızlar topiği çok beğendim.İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız :)bende bugün bir kumbara alayım