- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #3.481
Haha iyiymişEşimde bende çalışıyorum kredi kartlari kira faturalar mutfak giderleri.giyim öz bakım malZemeleri dusinda aylık harçlık alirirz eşimin o harçlığına göz koydum iki aydır çünkü her kapalı harcamiyo en iyisi kumbara ya gitsin diye örnek 100 TL verir şunu al diye direk 50 sini kumbaraya atarımyetmedi derim sonra yine verir. Ya da kendi alır
İgercekten iyi eşim birikim yapan biri değil ben de bu yolu buldum. Bı hafta sonra kumbarayi acacagiZ.Haha iyiymiş
Hadi bakalım bol bereketleriniz olsun canımİgercekten iyi eşim birikim yapan biri değil ben de bu yolu buldum. Bı hafta sonra kumbarayi acacagiZ.
Evi dişi kuş yapar sözü ne kadar da doğru. Birikimleriniz daim olsunİgercekten iyi eşim birikim yapan biri değil ben de bu yolu buldum. Bı hafta sonra kumbarayi acacagiZ.
Amin hepimizin birikimi bereketli olsun bazen üç lira atatirim bazen 90 lira bazen de hiç atamamEvi dişi kuş yapar sözü ne kadar da doğru. Birikimleriniz daim olsun
Bereketli olsun canımBende 10 liraya yakın birsey attim ama tam saymadim
Bereketli olsun67 lira attım.
Sağol canisi hepimizeBereketli olsun canım
Bereketli olsun6 TL 5 kuruş attım
Hepimizin ki inşallahBereketli olsun
Kendime adıma söyleyeyim devam ediyorum. Biriktiriyorum harcırıyorum ama biriktirmeyi hiç bırakmıyorumGünaydın.
Ne çok olmuş yazmayalı
Birikime devam mı ediyorsunuz hanımlar.