- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- Konu Sahibi sukufenazz
- #3.501
Ben ara vermiştim yeniden başladım birikime. Siz de devam mı?Günaydın.
Ne çok olmuş yazmayalı
Birikime devam mı ediyorsunuz hanımlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ara vermiştim yeniden başladım birikime. Siz de devam mı?Günaydın.
Ne çok olmuş yazmayalı
Birikime devam mı ediyorsunuz hanımlar.
Kendime adıma söyleyeyim devam ediyorum. Biriktiriyorum harcırıyorum ama biriktirmeyi hiç bırakmıyorum
maşallah hanımlar bol bereketli birikimleriniz olsun inşallah.Ben ara vermiştim yeniden başladım birikime. Siz de devam mı?
El işi örgü falan değil de boncuk işi yapıyorum evdeDün atmamıştım bugün 30 TL attım. Allah bereket versin. Grubumuz bayağı sessiz Aranızda el işi veya örgü yapıp satan var mı? Bu ara buna merak saldım
Bende boncuk işi yapıyorum da örgü falan da yapmak istiyorum. El işi örgüler bayağı güzel oluyor bebek yelekleri falan.El işi örgü falan değil de boncuk işi yapıyorum evde
Allah bereket versin100 lira oğluma harçlık geldi onu da attım kumbaraya.
Bir yerden beklediğim para vardı 2500 lira geldi onu da attım
Bereketli olsun ben de kumbaramda birikenlerle 10 gr altın 50 dolar aldım.Kızlar merhaba gruba en son 5 ocakta yazmışım o günden bu yana yaptıklarıma gelince; kumbarada birikenlerle aralık sonu 2 gr altın aldım sonra 15 ocak tarihine kadar birikenleri maaştan birikime ayırdıklarimla birleştirip 5 gr daha aldım
Allah bereket versin Ayın 15 inde kumbarayı sıfırladım
Son 5 gün içinde çocukların babalarından gelen paranın 150 tl sini kumbaraya attım
Birkaç gündür markete çıkmadım, dün pazardan ihtiyaç olanları aldım
Mutfakta yemek olarak derin dondurucudaki, kilerdeki malzemelere ağırlık verme niyetindeyim
O nedenle elime geçen parayı kumbaraya atmayı düşünüyorum nasipse
Bugün cüzdana baktım 179 tl para var
Kredi kartım da var nasılsa kontrollü harcıyorum
100 tl yi de kumbaraya attım bugün
Allah bereket versin
Allah razı olsunBereketli olsun ben de kumbaramda birikenlerle 10 gr altın 50 dolar aldım.
Biraç güne tekrar başlarım atmaya. Şubat ayında bu kadar çok gr alamam çünkü ocak ayında beklediğim bir miktar gelince 10 gr aldım.