- 6 Ağustos 2010
- 38.886
- 68.430
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #3.461
MerhabalarCanım topiğimm merhabalarr hepiniz hoşgeldiniz.Uzuuun bir zaman aranızda yoktum. Topiği açtıktan kısa bir süre sonra hamile kaldım. Zor bir hamilelik geçirdim ayrıca 1 bebeğim daha olduğu için topiğe zaman ayıramadım. Çok şükür ki atlattık bebeğimi kucağına aldım. Ben yokken topikte yazan devam ettiren arkadaşlar olmuş ayrıca teşekkür ederim. Topiği açtığımda demiştim ki sene sonunda kumbara paralarını sayacağız. Hedef koyduk vs. Masraflar arttı doğumla beraber kumbarayla ilgilenecek vakit olmadığı için de kalmıştı. Saydığımda 340 civarı bir şey çıktı. Yeniden buradayım fakat yeni bir fikirle. Geçen sene, sene sonunda kumbara açacağız demiştik. Ben kumbara işini aylık yapmaya karar verdim. Şöyle ki param değer kaybetsin istemiyorum. Her ayın 3 ünde kumbarayı açacağım içinden çıkanla ( ne kadar çıkarsa artık ) gram altın alacağım altın hesabından. Böylelikle param bir senede erimemiş değerlenmiş olacak. Hem de ne kadar var kumbara da merakımda biraz olsun azalır. Umarım sizin için güzel bir fikir olmuştur. Neyse çok uzattım. Bugün kumbaraya atmadım dün attım ama ne kadar attığımı bilmiyorum ay sonunda sürpriz olsun diye bozukluk falan vardı. Tekrardan hoşgeldim hoşgeldinizzz birikimlerimiz hayırlı, uğurlu ve daim olsun.
Sen de hoşgeldin tekrardan canım. Gözün aydın allah analı babalı büyütsün bebeğiniCanım topiğimm merhabalarr hepiniz hoşgeldiniz.Uzuuun bir zaman aranızda yoktum. Topiği açtıktan kısa bir süre sonra hamile kaldım. Zor bir hamilelik geçirdim ayrıca 1 bebeğim daha olduğu için topiğe zaman ayıramadım. Çok şükür ki atlattık bebeğimi kucağına aldım. Ben yokken topikte yazan devam ettiren arkadaşlar olmuş ayrıca teşekkür ederim. Topiği açtığımda demiştim ki sene sonunda kumbara paralarını sayacağız. Hedef koyduk vs. Masraflar arttı doğumla beraber kumbarayla ilgilenecek vakit olmadığı için de kalmıştı. Saydığımda 340 civarı bir şey çıktı. Yeniden buradayım fakat yeni bir fikirle. Geçen sene, sene sonunda kumbara açacağız demiştik. Ben kumbara işini aylık yapmaya karar verdim. Şöyle ki param değer kaybetsin istemiyorum. Her ayın 3 ünde kumbarayı açacağım içinden çıkanla ( ne kadar çıkarsa artık ) gram altın alacağım altın hesabından. Böylelikle param bir senede erimemiş değerlenmiş olacak. Hem de ne kadar var kumbara da merakımda biraz olsun azalır. Umarım sizin için güzel bir fikir olmuştur. Neyse çok uzattım. Bugün kumbaraya atmadım dün attım ama ne kadar attığımı bilmiyorum ay sonunda sürpriz olsun diye bozukluk falan vardı. Tekrardan hoşgeldim hoşgeldinizzz birikimlerimiz hayırlı, uğurlu ve daim olsun.
Merhaba sağlıkla sevgiyle büyüsün bebisinizCanım topiğimm merhabalarr hepiniz hoşgeldiniz.Uzuuun bir zaman aranızda yoktum. Topiği açtıktan kısa bir süre sonra hamile kaldım. Zor bir hamilelik geçirdim ayrıca 1 bebeğim daha olduğu için topiğe zaman ayıramadım. Çok şükür ki atlattık bebeğimi kucağına aldım. Ben yokken topikte yazan devam ettiren arkadaşlar olmuş ayrıca teşekkür ederim. Topiği açtığımda demiştim ki sene sonunda kumbara paralarını sayacağız. Hedef koyduk vs. Masraflar arttı doğumla beraber kumbarayla ilgilenecek vakit olmadığı için de kalmıştı. Saydığımda 340 civarı bir şey çıktı. Yeniden buradayım fakat yeni bir fikirle. Geçen sene, sene sonunda kumbara açacağız demiştik. Ben kumbara işini aylık yapmaya karar verdim. Şöyle ki param değer kaybetsin istemiyorum. Her ayın 3 ünde kumbarayı açacağım içinden çıkanla ( ne kadar çıkarsa artık ) gram altın alacağım altın hesabından. Böylelikle param bir senede erimemiş değerlenmiş olacak. Hem de ne kadar var kumbara da merakımda biraz olsun azalır. Umarım sizin için güzel bir fikir olmuştur. Neyse çok uzattım. Bugün kumbaraya atmadım dün attım ama ne kadar attığımı bilmiyorum ay sonunda sürpriz olsun diye bozukluk falan vardı. Tekrardan hoşgeldim hoşgeldinizzz birikimlerimiz hayırlı, uğurlu ve daim olsun.
Hoşbulduk canım Allah sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Sen de hoşgeldin tekrardan canım. Gözün aydın allah analı babalı büyütsün bebeğini
Ben de bazen doldukça bazen ay sonunda açıyorum kumbarayı. Bazen altın düşünce falan...
Amin çok sağolun hoşgeldiniz. Bende geçen sene 1 yıl açmayacağım diye başlamıştım kumbaraya. Ama 1 yıl çok uzun geldi sıkılmaya başladım hem de aydan aya birikenleri değerlendirmek daha mantıklı geldi. Hem de daha eğlenceli oluyor. Tabi karar sizinMerhaba sağlıkla sevgiyle büyüsün bebisinizbende 5aydir kumbara yaptım her gün olmasa da atıyorum bozukluk.simdi ben bı sene demiştim şuan açmam daha mı mantikli olur
Hoş buldumAmin çok sağolun hoşgeldiniz. Bende geçen sene 1 yıl açmayacağım diye başlamıştım kumbaraya. Ama 1 yıl çok uzun geldi sıkılmaya başladım hem de aydan aya birikenleri değerlendirmek daha mantıklı geldi. Hem de daha eğlenceli oluyor. Tabi karar sizin
Bende ayın 3 ünden 3 üne açacağım inşallah. 3 Şubatı bekliyorumHoş buldum6 ay doluyo bu ay acalimm 11 Ocak da sürprizleri severim
Size bı Tiyo verimmi illagal amaBende ayın 3 ünden 3 üne açacağım inşallah. 3 Şubatı bekliyorum
NasılSize bı Tiyo verimmi illagal ama
Nasıl bir tuyoymus kiSize bı Tiyo verimmi illagal ama
Eşim para verir ihtiyaçlar için yarısını direk kumbara ya atarım pahalıydı eksik aldım derim ve eşim tamamlar
Eşimde bende çalışıyorum kredi kartlari kira faturalar mutfak giderleri.giyim öz bakım malZemeleri dusinda aylık harçlık alirirz eşimin o harçlığına göz koydum iki aydır çünkü her kapalı harcamiyo en iyisi kumbara ya gitsin diye örnek 100 TL verir şunu al diye direk 50 sini kumbaraya atarımNasıl bir tuyoymus ki