- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- Konu Sahibi sukufenazz
Bendeeee çoookYıl sonunda kim ne kadar biriktirmis bende merak ediyorum. Daha çok var ama yılbaşına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendeeee çoookYıl sonunda kim ne kadar biriktirmis bende merak ediyorum. Daha çok var ama yılbaşına
Ben kâğıt para da atıyorum.Kumbaraya sadece bozuk para mi atıyorsunuz
Ooo çok iyi, siz büyük meblağlar da atıyorsunuz sanırım ben de bugün 11 tl attım. Aslında bozuk para kumbarayi ağırlaştırıyor ama toplamda çok birşey birikmiyor arada kağıt para atmak gerekGünaydınlar herkese
Dün kumbaraya 50tl attım. Bakalım bugün ne kadar gidecek kumbaraya
Kumbarayı yılbaşında açma olayı konuşulmuş ama ben bebek için biriktiriyorum. Doğumundan sonra açarım. Tahminen ekim ayında.
Sonra yılbaşı için bir kumbara daha yaparım
Elime ne geçerseKumbaraya sadece bozuk para mi atıyorsunuz
Bende elime ne geçerse atıyorum, yıl sonu tüm hedeflerimi tutturmak istiyorum . Bakalım artıkElime ne geçerse
Bozuk paraları ben atıyorum kağıt paraları eşim atıyorOoo çok iyi, siz büyük meblağlar da atıyorsunuz sanırım ben de bugün 11 tl attım. Aslında bozuk para kumbarayi ağırlaştırıyor ama toplamda çok birşey birikmiyor arada kağıt para atmak gerek
Günaydın Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Bebek doğduğunda ilk çok masraf oluyor biraz büyüyünce normale dönüyor. Benim bebeğim 1 yasında yeni başladım birikimeGünaydınlar herkese
Dün kumbaraya 50tl attım. Bakalım bugün ne kadar gidecek kumbaraya
Kumbarayı yılbaşında açma olayı konuşulmuş ama ben bebek için biriktiriyorum. Doğumundan sonra açarım. Tahminen ekim ayında.
Sonra yılbaşı için bir kumbara daha yaparım
Yaa öyle oluyor, ben evde kumbara yaptığımda kağıt paraları eşim atmıştı, bu sefer iş yerinde yapıyorum, aslında eve mi götürsemBozuk paraları ben atıyorum kağıt paraları eşim atıyor
Yaa öyle oluyor, ben evde kumbara yaptığımda kağıt paraları eşim atmıştı, bu sefer iş yerinde yapıyorum, aslında eve mi götürsem
Amin sağol sağlıkla kucağımıza alırız inşallahGünaydın Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Bebek doğduğunda ilk çok masraf oluyor biraz büyüyünce normale dönüyor. Benim bebeğim 1 yasında yeni başladım birikime
Çocuk yapmak için kendinizi hazır hissettiniz mi ? Yoksa herkesin oluyor bende anne olayım yaşım geçmesin diye mi çocuk yaptınız ? Ben kendimi hazır hissetmiyorum da ondan sordum yanlış anlamayın lütfen
Çok desteklemiyor ama kumbaraya atıyor, cebimde ağırlık oluyor deyip bozuk paraları hep atıyordu kumbaraya, iddiaya girmiştik ben kazanmıştım o zaman da bir 400 tl artırmıştım. Şimdi bilemedim ,olmasa eve de bir tane alayımEşin Para biriktirmeyi destekleyen biriyse götür bence. Erkekler daha büyük paralar atıyor
Hmm anladım. Ne bileyim ben hem istiyorum hem istemiyorum sanki .Ailelerden uzaktayız, ikimizde çalışıyoruz. Ücretsiz izin zor suanki şartlarda, Bakıcı da bulmak güvenmek biraz zor . Hepsini düşünunce sanki böyle bir sorumluluğa hazır değilim. Eşim çok istiyor ,çok da ilgili ,çocukları çok seviyor . Ben çocukları çok seviyorum ama ilgilenme kısmında sıfırim. O yüzden bilemedim .teşekkür ederim cevabınız için. Sağ salim kucağınıza alın inşallah Allah analı babalı büyütsün. Size uğur getirsin ,bahtı güzel olsunBen hiç hazır hissetmedim. Meğer insan hazır olmayı bekleyince olmuyormuş. Yani tam olarak ben tamamım hadi çocuk yapalım diyemiyorsun
Bizimki de yanlışlıkla oldu arkadaşımızın düğününe gittik bir kaçamak yapalım dedik konu buralara geldi
İlk başta çok korktum şöyle iki gün falan sürdü sonra alıştım. Hatta şimdiye kadar ertelediğimiz ne kadar iş varsa hepsini hepsini tamamladık. Bebek olunca yapamayız dediğimiz ne varsa hallettik 4 ayda. 3 kere de tatile gittik Görmek istediğimiz yerlerdi.
Yarım bıraktığım okulu tamamlamak üzereyim. Eşim alması gereken belgeleri aldı.
Şimdi de ehliyet almanın peşine düştüm
Bebek bize çok iyi geldi mesela
Çocuk evin neşesidir. Ben evlendiğimden beri çocuk istiyordum. Çok şükür Rabbim bekletmedi. Bıcır bıcır tatlı mı tatlı bir kızım var çok şükür. Kızım olmasa evde nasıl vakit geçirirdim bilmiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinÇocuk yapmak için kendinizi hazır hissettiniz mi ? Yoksa herkesin oluyor bende anne olayım yaşım geçmesin diye mi çocuk yaptınız ? Ben kendimi hazır hissetmiyorum da ondan sordum yanlış anlamayın lütfen
Maşallah maşallah rakamlar yükselmeye başladı bereketli olsunmerabalar ben hafta sonu hiç atmadım
Bugün 40 tl attım kumbaraya hafta sonuna inat