- Konu Sahibi sukufenazz
20tl attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bereketli olsun20tl attım
MerhabalarMerhabalar kumbaraya atmak istiyorum bir an önce yarın işe gider gitmez atacağım inşallah, nasıl gidiyor kumbaralar
Ben de yeni yeni geliyorum bu topiklere diğer topiklere baktım da birikimden ziyade sohbete donmuş konularMerhabalar
Kumbara güzel gidiyor Maşallah bugün sadece 1 tl atabildim ama olsun diğer günlerde iyi atmıştım. Topik çok sessiz kimse yazmıyor insanın hevesi olmuyor pek o zaman.
Aynen amacımız zaten birbirimize gaz vermek. Yılbaşında açacağız kumbaraları. Hoşgeldiniz aramıza birikiminiz bereketli ve daim olsun.Ben de yeni yeni geliyorum bu topiklere diğer topiklere baktım da birikimden ziyade sohbete donmuş konular
Birbirimize gaz verelim iyi gelir :)
Aynen amacımız zaten birbirimize gaz vermek. Yılbaşında açacağız kumbaraları. Hoşgeldiniz aramıza birikiminiz bereketli ve daim olsun.
Bugün pazar ya ondan herhalde;:))Grup çok sessiz
MasAllah bereketli olsun kuzum20tl attım
Ben şimdiden merak içindeyimAynen amacımız zaten birbirimize gaz vermek. Yılbaşında açacağız kumbaraları. Hoşgeldiniz aramıza birikiminiz bereketli ve daim olsun.
İnşallah hafta içi biraz canlanır topikBugün pazar ya ondan herhalde;:))
İnsAllah ya bende yarın bodurup aticam attikca daha heyecanli oluyoİnşallah hafta içi biraz canlanır topik
Bakalım kim daha fazla birikim yapmış olacakBen şimdiden merak içindeyim
Topik baskani senBakalım kim daha fazla birikim yapmış olacak
Aynen öyle :)İnsAllah ya bende yarın bodurup aticam attikca daha heyecanli oluyo
SürprizTopik baskani sen
Ben kendim kavanozdan yaptım kumbarayi yani açılabilir kumbara benim için tehlike :)) yarın güçlü yapistiriciyla yapistircamSürpriz
Bende açılmayan kumbara aldım ona biriktiriyorum :)Ben kendim kavanozdan yaptım kumbarayi yani açılabilir kumbara benim için tehlike :)) yarın güçlü yapistiriciyla yapistircam
En güzeliBende açılmayan kumbara aldım ona biriktiriyorum :)