- Konu Sahibi sukufenazz
- #2.541
alırlar marketlere lazım oluyor bozukluklar bütünletin derim bütünletmezlerse 85 tllık alışveriş yapın oradan bozuklukları verin
tesekkurler ama bu kadar kufur yemek isteyip istemedigimden emin degilim djsjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alırlar marketlere lazım oluyor bozukluklar bütünletin derim bütünletmezlerse 85 tllık alışveriş yapın oradan bozuklukları verin
Yok abla artik bozuk paralarla alisveris yapamiyoruz surekli kagit parayla ama para ustu bozuk oluyor bu yuzden marketlerin ihtiyaci var ben kucuklugumden beri surekli yapiyorum bir sıkınti yasamadimtesekkurler ama bu kadar kufur yemek isteyip istemedigimden emin degilim djsjs
Sizde ek gelir sağlamak için instagram hesabimi takip edebilirsiniz ...Merhabalaarrr hanımlarrr Selamün Aleyküm. Öncelikle birikimleriniz hayırlı olsun buradaki amacımız birikim yaparak kumbaraya para atarak birbirimize gaz vermek. Biriktikçe daha çok meraklanıyor insan. Öncelikle kendimize bir açılmayan kumbara alıyoruz. Yılbaşına kadar açmıyoruz. Elimize ne geçerse içine atıyoruz ve attığımız miktarı buraya yazıyoruz. Var mı kumbarada para biriktirmek isteyen? O halde buyrun.Topiğimiz hayırlı olsun. İlk ben başlıyorum miktar az ama 3,5 tl.
Hedeflerimizi de yazıyoruz arkadaşlar sene sonuna kadar ne kadar kumbara birikim hedefi koydunuz bunları yazarsak bir nebze daha gayretli oluruz gibi geliyor. Hedeflerinizi yazarsanız listeye eklerim.
İsim: Hedef:
sukufenazz ~~~~ 1000 TL
@suzi88 ~~~~ 500 TL
@Ceteris paribus ~~~~ 1000 TL
Umay ~~~~ 100dolar+100euro+500TL
@deniz us ~~~~ 2000 TL
@sena9797 ~~~~ 1500 TL
@memurhanim ~~~~ 500 TL
@FusyAsk ~~~~ 500 TL
Sizde ek gelir sağlam istiyorsanız detaylı bilgi için mesaj atmanız yeterli5tl atım bu gün kızlar
Birikim yapmayı cocuklugumdan beri severim hep kumbaralarım olur , ama gerek kışın masrafların artması gerekse saglık sorunlarımdan para biriktiremedim , bazı topiklere bakdim altin biriktiriyorlar ole bi maddi gucum yok ama burda bende para biriktirebilirim ilk isim bi kumbaraq edinmek olacak
Amin canim insallahhadi şimdiden bereketli olsun canım
Birikimin azi cogu olmaz. Hem ne demisler? Allah azin bereketini versin... Hosgeldiniz...Birikim yapmayı cocuklugumdan beri severim hep kumbaralarım olur , ama gerek kışın masrafların artması gerekse saglık sorunlarımdan para biriktiremedim , bazı topiklere bakdim altin biriktiriyorlar ole bi maddi gucum yok ama burda bende para biriktirebilirim ilk isim bi kumbaraq edinmek olacak
Hosbuldum , bende her zaman buna inanirim Allah once bereket versin huzur versin ,Birikimin azi cogu olmaz. Hem ne demisler? Allah azin bereketini versin... Hosgeldiniz...
Buyuk kumbaraya 3 TL, kucugune 50 krs attim...