- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- Konu Sahibi sukufenazz
- #2.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulamayla mı takip ediyosunuzIki aylik kumbara hasilati...Eki Görüntüle 2595531
Kumbaram uygulamasiyla takip ediyorum...5-10-25 krs attigim kumbara surpriz...Uygulamayla mı takip ediyosunuz
Guzel fikirmiş hedefiniz var mı biriktirdiginiz parayla , ben evimin bi kaç eksigini alıcam ve bi de bebek geliyo 2 3 ay biriktirip topluca hepsini almayı planlıyorum , yani uzun süre elimde kalmıycak birikimim ucup gitcekKumbaram uygulamasiyla takip ediyorum...5-10-25 krs attigim kumbara surpriz...
Kumbara birikimini de diger birikimlerimle birlikte banka hesabima atiyorum ve gram altin aliyorum. Torunuma egitim parasi ve tur parasi biriktiriyorum...Kendi dunyaligimizi yaptik cok sukur. Onlar bize yeter, artar...Guzel fikirmiş hedefiniz var mı biriktirdiginiz parayla , ben evimin bi kaç eksigini alıcam ve bi de bebek geliyo 2 3 ay biriktirip topluca hepsini almayı planlıyorum , yani uzun süre elimde kalmıycak birikimim ucup gitcek
Cok düsüncelisiniz masallah torununuz cok sanslı ,Kumbara birikimini de diger birikimlerimle birlikte banka hesabima atiyorum ve gram altin aliyorum. Torunuma egitim parasi ve tur parasi biriktiriyorum...Kendi dunyaligimizi yaptik cok sukur. Onlar bize yeter, artar...
Size ve bebeginize masallah...Cok düsüncelisiniz masallah torununuz cok sanslı ,
Bende bebegime daha iyi bi hayat sunmak için cabalıycam
TesekkürlerSize ve bebeginize masallah...