Bugün iyi başldı ama ortalarına doğru kötüydü RABBİM UFUKSUZ BIRAKMA BENİ

Gece gece tebessüm ettirdin canım benim yaaaaaaaa ( buarada asla kinci değildir yoksa3 sene boyunca çok şey yaşadık elbet tuardı kin)
.

o ZAMAN iyi,..sengözlerimebaksanab
Şanslısın şekerim..:teytey:
Gerçi o kin tutmalar ya da daha light bir ifadeyle içine atıp da sonradan patlamalar EVLENDİKTEN sonra ortaya çıkar..Bizde 1 defa oldu..AMA onu da eşim değil ben yaptım:roflol:

Napim hem aşığım hem kıskancım az biraz deliyim :dance::teytey:

ahh ahhhh ne günlerdi halaok aşığız coksekeriremsuŞeniz
Ama ilk günlerdeki bir başka oluyorrrr süper şeyler yaşadık duygulandım şimdi
Rabbımın bana hediyesi canım kocacım senağlamasenağlama
İki cihanda da eş kılsın bizi inş..SEVEN herkesi..

inşallah bizide RABBİM AYIRMASIN YUVA KURMAMIZA VESİLE OLSUNNN HAYIRLISIYSA

ay belinaycığım senin bugün başına gelenler yıllar önce biraz farklıda olsa benimde başıma gelmişti ve yerin dibine giresim gelmişti öylesine utanmıştım benim eşim sanıp koluna girdiğim yakın bir arkadaşımızdı bütün grup eşimde dahil gülüyordu ve ben sinirden eşime bağırmıştım şimdi hoş bir anı olarak hatırlayıp gülüyoruz üzülme birtanem

inşallah bizide RABBİM AYIRMASIN YUVA KURMAMIZA VESİLE OLSUNNN HAYIRLISIYSA

amin..Birbirlerini sevenler el ele tutuştukları zaman günahları dökülür parmakları arasından..
VE gözlerinin içine baktıklarında RABBIMIZIN rahmeti sevgisi coşar da RAHMET nazarıyla izler sevenleri..a.s.:1hug:

Sevgilinle evlenmek YUVA kurmak kadar güzel bişi var mı ya..coksekeriremsu
HER GÜnün her gecen MASAL gibi..Şeniz
Acısıyla tatlısıyla SİZ ÖZEL eşsiz bir masal..
(herkese göre değil tabi..Kimine göre de korku filmi :1shok:Kötü Kazenkafamçokkarıştı)

yaa süper bişi yazmışssın yaaaa çok hoşuma gitti yüreğine sağlık canımmmmmmm

ablam senin yine aynı gruptan arkadaşın benimse tanımadığım elin adamıydıı ufuğumun bakmasınamı yanayıım yoksa benim bi başkasına tenimin değmesinemi yaanayımm çok kötüydü yaa yanımda aşkımı sevdiğim adamı göremeyinceee
:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim Tez Zamanda Yuva Kurmanizi Nasip Etsin Canimmmm
Guzel Guzel Bebisler Nasip Etsinn
Mutlulugunuz Bir Omur Boyu Sursun
:1hug:

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn beyzam amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mervecim hiç üzülme tatlım.
.trajikomik bi olay olmuş sadece.
.erkek arkadaşınla 3 yıldır birlikteysen artık senin huyunu, suyunu , karakterini öğrenmiş olmalı..oda bence şaşkınlıktan öyle davranmıştır..
hem sonra hatasınıda anlamış tatlım..
sen sıkma o güzel canını..
ortada hiç senin üzüleceğin ,üzülmeni gerektiren bi bi durum yok

cerencim bakalım sabah ola hayrola bakalım konuşması inşallah ses tonu değişir benim paşamın yaa

belinaycım.olayın aynısını yıllar önce annemde yaşamıştı.bak anlatayım.annem kız kardeşime hamile yani 20 sene önce[ben 4 yaşındayken]doğuma getiriyor babam annemi.annem acıdan inliyor zavallı.babm işlemleri yapmak için aşağıya iniyor.annem babam diye 5-10 sn hizmetlinin kolunu sıkıyor
sonra annem o ara bakıyor kolunu sıktığı cirlop babam değilde pala bıyık iri yarı hizmetlii annem basıyor yaygarayıı.gett sen kimsin kocam nerde benimmmmm:)))o ara korkudan suyu gelmişti zavallı anneciğimin:))

gülçin ama senin anneciğin acıdan ne yaptığınımı biliyomuşşş:)

gülçin ama senin anneciğin acıdan ne yaptığınımı biliyomuşşş:)

kız annemin yüzü adama dönük değilmiş.he adamı karşısında görünce kendine gelmiş korkudan.sonra adama sormuşlar neden elini çekmedin diye ne bilem abi karı acı çekiyor bende destek olam demiş:roflol::roflol::roflol::roflol:

HEY ALLAHIM YAA cevaba bakkkkk :) :)[

ay kurban olurum size yaaaa...böyle aşk kalmışmı valla ben göremiyom çevremde hiç...enişte desen 10numara kanımca...Allah bomasın mutluluğunuzu ayırmasın sizi...ama anlatma heee nazar falan değer...41kere maşalllahhhh ...

:roflol::roflol::roflol:
valla belinaycım yemin ederim bugün güleceğim yoktu iyi güldüm ya kızma bana amaŞeniz

ah canım kıyamam ben sana ya....
yanındakinin sevgilin olmadığına mı yanasın...rezil olduğuna mı yanasın... ufuğun tepkisine mi yanasın.. süper komikde olmuş.. ama canım dalgınlık bu ya olur böyle vakalar.. üzme kendini... :))))

belinay kuzum sevgilin surat yapsa haklı kızsa haklı benimkide kızardı aynen suratta yapardı ama bunun isteyerek yapmıo emin ol hoşuna gitmeyen birşey olmuş ve bunu şimdilik atamadı ama atar merak etme düzelir sana karşı hareketleri sen ılımlı ol yakın davran olmadı konuyu aç bişekilde ve tamamhaklısın ama artık normale dön de zaten eminim bugün iidir uyku ii gelmiştir:))

Ayh canım ben de çok güldüm ya :roflol:
Sen isteyerek yapmamışsın ki =) Hem kötü birşeyde değil insanlık hali olabiliyor...
Sevgilin de haklı ama birden öyle görünce nasıl olmuştur kim bilir yazık:teselli:
İkinizde büyük bi şok atlatmışsınız yanii :))
Neyse ki sinirle birşey yapmamış sevgiliniz...
İlerde anlatıp birbirinize gülersiniz üzülmeyin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…