E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
aşkım 2 haftalığına yıllık izine çıktığı için bugün tüm gün yine aşkımlaydım saat 10 gibi uyandım aşkım msj çekmiş sultanım ben uyandım kahvaltımı yapıp senin uyanmanı beklicem diye bende cevap attım aşkım uyandım kahvaltı yapıp giyinmeye başlicam 12 gibi çıkalımmı dedim tamam hayatım dedi..ben kahvaltımı yaptım süslendim fön çektim fallan ve hazırım die aradım taamam aşkım bende çıktım geliyorum sen kapının önüne in ben minübüse bin diyince bin dedi tamam dedim.o şirinevlerde bense zeytinburnunda oturuyorum olivyuma gidicektik neyse aşkımdan msj geldi ilk gelen minübüse bin aşkım die bende durdurdum ve bindim aşkımda o minübüsdeydi :asigim: neyse olivyuma gittik gezdik dolaştık (güya güzel cicili bicili badiler alıcaktım bulamadım hiç) aşkım mertere gidelim orda bakalım dedim tamam hayatım dedi çıktık mertere geçtik ordada gezdik yok burdada beğenmedim yine gıkını çıkarmadı benim sevgilim hadi bakırköyde bakalım ozaman dedi Şeniz biz merterden bakırköy minübüslerine bindik ve bakırköye gittik Şimdi çok iyi dinleyin beni asıl olay başlıyo minübüs durakta durdu bakırköyde ve ben indim gidiyorum ufuk nasılsa arkamdan gelirdie kalabalıktan uzaklaşim die yürüyorum sonra ufuğun kolundan tutim dedim öle yürim dedim 3 4 adım attım ve kendi kendime diyorumki ufuk zayıf değildiki ve kolları kıllı değildiki döndüm gülerek aşkıma bakim dedim dönmemle yanımda başka bi çocuğu görmem bir oldu ve ben hiç tanımadığım bi çocuğun kolundayım 27 28 yaşlarında biri sırıtarak bana bakıyo ve hala adım atıyoruz bakırköy istanbul caddesinde bi durdum bi afalladım gözlerim faltaşı gibi açıldı özür bile dileyemedim çocuktan kalakaldım tutuldum sanki arkadan ufuk bağırıyo şşşt ne oluyo diye hızlı hızlı gelio ufuk sakın dedim sakın ben yanlışlıkla sen sandım o bişi yapmadı dedim (korktum) sen nerdesin iki saattemi geliosun yanıma dedim yaşlı teyzeler vardı onlara yol verdim geçmeleri için dedi ve dediki yolda yürürken etrafına baksana kendini kaybediyorsun yolda yürürken dedi bağırdı sesimi çıkaramadım haklı olduğu için ee çocuk 3 yıllık sevgilisini başka kişinin kolunda ve göz göze bakışırken gördü:1no2: ve yarım saat tribini çekmek zorunda kaldım... bakırköyde ablamlarla buluştuk onlarda geldi yanımıza ablamın iş görüşmesi vardı THY'DE ve kabul edilmiş işe sonra olanları onlarada anlattım eniştemle ablam gülmekten öldüler sağolsunlar sonra balık aldık ve eve geçtik ufuğun işi olduğu için izin istedi o gelmedi bende eve gidim dedim ablamlara neyse bugünüde böle atlattık eve geldim annemede anlattım oda gülmek krizinde hala daha beni görünce odaya girdikçe gülüyo aşkımda mesaj atmış aşkım sana bağırdım evet özür dilerim ama hak ver seni öle görünce çok kötü oldum diye yazmış hemen cevap attım aşkım sana hak veriyorum asıl ben özür dilerim çok kötü bi duyguydu inan bana yanımda seni göremeyince tutuldum kaldım orda ölece dedim. RABBİM BENİ UFUKSUZ BIRAKMA ÇOK KÖTÜ BİŞEYDİ YANIMDA UFUĞUN DEĞİLDE Bİ BAŞKA ADAMIN OLMASIII BUGÜN BİRAN ÖNCE BİTTİSN YAAAAA SANKİ ÇOK KÖTÜ BİŞİ YAPMIŞ GİBİYİM:çok üzgünüm::asigim:
Son düzenleyen: Moderatör: