- 8 Mayıs 2024
- 338
- 203
- 30
-
- Konu Sahibi blackwiccan
Valla ben yan gelip yat taraftarıyım ama sağolsun oğlum izin vermiyorBenim hiç yerimden kalkasim gelmese de kendimi zorlayarak ısınmayla beraber toplam 15 dk Ayşegül Demirsoy un ayakta karın egzersizlerini yaptim.Tansiyonum düştü uzun süredir hareket etmeyince bünye alışık değil tabiSporda istikrarı nasıl sağlıyorsunuz ?
Ne güzel formdasinizdir o haldeValla ben yan gelip yat taraftarıyım ama sağolsun oğlum izin vermiyorspor gün içinde hop bir kaç mekik squat falan yada ayaktaysan hemen o anlık 3 5 karın için bişeyler yapıyorum amaaaaan zaten koca gün oturduğum yok ben hep spor modundayım lanet olsun ki
Formdayım formda kilo alsam iyi bile olacakNe güzel formdasinizdir o halde
Ayy ne güzel boy kilo oranınız neFormdayım formda kilo alsam iyi bile olacak
Boy 165 kilo 60 hayalim 70Ayy ne güzel boy kilo oranınız ne
Aynı boydayiz ben 74 kiloyum keşke 60 li kilolarima donebilsemBoy 165 kilo 60 hayalim 70bendeki sıkıntı kilo direk göbeğe gidiyor
Oooo birileri hayalimi yaşıyorAynı boydayiz ben 74 kiloyum keşke 60 li kilolarima donebilsem
Yani genelde evdeyimOooo birileri hayalimi yaşıyortüm gün evde misin peki
Hahaha banaa da kilo vermek kolay geliyor bu nasıl iş yaaaYani genelde evdeyimKilo almak kolayda vermek daha zor geliyor
Metabolizma meselesi sanırımHahaha banaa da kilo vermek kolay geliyor bu nasıl iş yaaayaş kaç pekiii
95 liyimMetabolizma meselesi sanırım94 luyum sizin yaş kaç
Y kuşagiyiz yani95 liyimbu metabolizma az yavaşlasa iyi olacak
Mesela ne motive ediyor spora başlarken sizi2 günde 1 spor yapsan herhangi bir yürüyüş koşu vesaire alışıyorsun aslında, bugün hasta olduğum için dinlenmekten başka bir şey yapmadım yarın yapıcam
Valla bende aylardır o durumdaydimBen de başlayacağım diye heves edip, bir türlü başlayamıyorum.
Her gün 15 dk hareket etseniz, yürüyüşle falan da destekleseniz çok fark eder ama diyet yspmadıkça vermek çok zor. İşte benim de tek zotlandığım konu diyet gerçeğiValla bende aylardır o durumdaydimbugün zorladım kendimi 15 dk da olsa hareket ettim mi ettim
Bende ay boğa alçalan boğa olarak yemek yemeyi çok seviyorumHer gün 15 dk hareket etseniz, yürüyüşle falan da destekleseniz çok fark eder ama diyet yspmadıkça vermek çok zor. İşte benim de tek zotlandığım konu diyet gerçeği.
Görünüşümdeki değişikliği, inmek istediğim kiloyu aklıma getirdiğimde motive oluyorum. Bir de gündelik hareketleri bile daha kolay güçlü yapıyorsunuz spor yapıyor, alışkın olduğunuzdaMesela ne motive ediyor spora başlarken sizi