- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.701
Çok tatlı, cici bir koku canım..Fresh bir parfümde.. YYazın bile kullanılır.. Kesinlikle denemelisin.. Gucci envy me ye benzetemedim koku olarak ama onun kadar hoş bir parfüm.. Bombshell biraz şekerli çiçeksi gibi
Chloe klasik'den bahsediyorsun dimi canım? Ben kullandım bu parfümü hem de çok severek.. Ama kıyas yapacak olursam kesinlikle rose the one derim.. Rose the one kadar övgü almadım bu parfümdensen rose the one ı benım kadar seven ve en cok benımseyenlerden bırısın..chloe ıle arasında buyuk fark var ama chloe de koklayınca baya kalıcı masum kafamı karıstırıyor ılk sıkınca agır gıbı ama sonrasında gül gül kokuyor ama rose the one daha kapagını koklarken bıle misk ve gülü biranda hıssettırıyor
yıne de fıkrını alayım tatlım chloe mı daha cekici rose the one mı
bazen chloe sıkıp gelıyorlar bır magazada kabınde fena kalıyor kafam karısıyor =))
rose the one hep 1 numaram ama chloe de almaya deger mı bılemedım
bugun bır de alien kokladım baya cekıcı buldum =)
sen rose the one ı benım kadar seven ve en cok benımseyenlerden bırısın..chloe ıle arasında buyuk fark var ama chloe de koklayınca baya kalıcı masum kafamı karıstırıyor ılk sıkınca agır gıbı ama sonrasında gül gül kokuyor ama rose the one daha kapagını koklarken bıle misk ve gülü biranda hıssettırıyor
yıne de fıkrını alayım tatlım chloe mı daha cekici rose the one mı
bazen chloe sıkıp gelıyorlar bır magazada kabınde fena kalıyor kafam karısıyor =))
rose the one hep 1 numaram ama chloe de almaya deger mı bılemedım
bugun bır de alien kokladım baya cekıcı buldum =)
Chloe klasik'den bahsediyorsun dimi canım? Ben kullandım bu parfümü hem de çok severek.. Ama kıyas yapacak olursam kesinlikle rose the one derim.. Rose the one kadar övgü almadım bu parfümden
chloe kullanan çok var ya.. yine de sen bilirsin ben mesela çok kullananı olsa da bir parfümü çok beğenmişsem kullanırım..
evet canım =) acıkcası ben de..ben hala bu parfumun orgınalne rastlamıs değilim ama acık olan bıle bu kadar övgü aldı
sanırım ben de rose dan yana kullanıcam secımı bır de artık solunum yollarına zarar aslında en fazla 3 çeşit koku kullanmalı fıstıgım ya
orjinali hızlıalda var canım ben alıcam bu ay
Bende chloe yi genellikle liseli çocukların üzerinde duyuyorum ya minibüste falan genç kızlarda da duyuyorum ama çocuklarda daha çok duyuyorum hatta bikeresinde eşimin tarafına misafirliğe gittiğimiz bi evin küçük kızı vardı 13 yaşında var yada yok odasında görmüştüm chloe şişesini demekki oda kullanıyor dedim :) belkide annesinindir arada kaçamak yapıyodur bilemiycim okadarını artık
200dü canım annem o siteden alışveriş yapıp memnun kalmıstı bende ona güvenerek alıcamne kadar fıyatı canım ben netten alamıyorum bısey ya ıllakı gıdıcem ellicem
200dü canım annem o siteden alışveriş yapıp memnun kalmıstı bende ona güvenerek alıcam
Açığını nerden aldın kuzum.. Bargellodaki hiç benzemiyordu denemiştimevet canım =) acıkcası ben de..ben hala bu parfumun orgınalne rastlamıs değilim ama acık olan bıle bu kadar övgü aldı
sanırım ben de rose dan yana kullanıcam secımı bır de artık solunum yollarına zarar aslında en fazla 3 çeşit koku kullanmalı fıstıgım ya
ben de oyle dusunuyorum artık o yüzden chance kullanmayı bırakmadım haklısın ama rose the one daha guzel buna karar verdım =)
chloe belli bi saatten sonra daha bı kadınsılaşıp durgunlaşıyor gıbı
rose the one dınamık =)
Açığını nerden aldın kuzum.. Bargellodaki hiç benzemiyordu denemiştim
Yok bitanem hiç benzemiyor. Bargellodakini beğendiysen orjinaline bayılırsın :)bargellodakı cok güzel bana sorup bır cok kısı aldı, yayılıyor baya baya ısparta gülü kokusu bendekı hali bu
ben sevdım onu bak sımdı aklım karıstı orgınalıne benzemıyor mu ya
ınternetten hıcbısey almam ben ellemeden dokunmadan
Yok bitanem hiç benzemiyor. Bargellodakini beğendiysen orjinaline bayılırsın :)
Orjinal alınacak parfüm kesinlikle canım.. Ben kullandım yeni bitti :) şuanda benim de almak istediğim bulgari jasmin noir var.. Gerçi hiç denemedim bu parfümü nasıl bilmiyorum ama çok merak ediyorum.. Düşündüğüm gibi bir kokuysa bunu alıcamha iyi bari o zaman kuzum =)
Şuan merak ettıgım iki orgınal koku kaldı biri guccı by guccı diğeri bu ♥
Orjinal alınacak parfüm kesinlikle canım.. Ben kullandım yeni bitti :) şuanda benim de almak istediğim bulgari jasmin noir var.. Gerçi hiç denemedim bu parfümü nasıl bilmiyorum ama çok merak ediyorum.. Düşündüğüm gibi bir kokuysa bunu alıcam
Ben de o yüzden merak ediyorum.. Yasemin varsa notalarında kesin beğenirim :)al canım kesın guzeldir bulgari kokuları klas oluyor =) hele de yasemin varsa işin içinde
Ben de o yüzden merak ediyorum.. Yasemin varsa notalarında kesin beğenirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?