- 27 Mart 2011
- 635
- 516
- 358
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.661
ımmm çok güzel anlattın bebekimHafif baharatlı bir koku.. Ne ağır ne hafif.. Yaz kış kullanılabilecek tarzda bir parfüm.. Dikkat çekici.. Baştan çıkarıcı bir kokusu var.. Ben çok severek kullanıyorum.. Kadınsı bir koku bitanem
Senin beğeneceğini düşünüyorum bu parfümü masumcam :)ımmm çok güzel anlattın bebekimçok merak ettim
Peki o zaman tatlı greycimmSenin beğeneceğini düşünüyorum bu parfümü masumcam :)
Benim niye hiç aklıma gelmediki bu ya :)) bende beğeniceğini umuyorum bu kokuyu masumumPeki o zaman tatlı greycimmnot aldım mutlaka bakıcam..
Sahimi kuzum ay inşallahBenim niye hiç aklıma gelmediki bu ya :)) bende beğeniceğini umuyorum bu kokuyu masumum
Farklı bi yani var bu kokunun tarif edemiyorum koklayarak anlaşılır bitek bak mutlaka bu parfüme tatlişkomSahimi kuzum ay inşallah
Bakıcam tontişim fakat açık olarak bakabilicem yineFarklı bi yani var bu kokunun tarif edemiyorum koklayarak anlaşılır bitek bak mutlaka bu parfüme tatlişkom
Bargello'nun ki de çok güzel ben ordan kullanmıştım fıstığım :) Ama d&p nin versiyonuda başarılıymış hiç denemedim ama iyi olduğunu duydumBakıcam tontişim fakat açık olarak bakabilicem yineumarım d&p de ki güzeldir.
Açık olarak kesinlikle bargellodaki çok iyi ve kalıcıkuzumBakıcam tontişim fakat açık olarak bakabilicem yineumarım d&p de ki güzeldir.
Bakıcam tontişim fakat açık olarak bakabilicem yineumarım d&p de ki güzeldir.
Bargello benim oturduğum semtte yok kuzuşum artık D&P den bakarımAçık olarak kesinlikle bargellodaki çok iyi ve kalıcıkuzum
Teşekkür ederim canımm.. Bir D&P den bakarım bakalım nasılmış..yok zaten bunun orjinali çıkmıyor artık.. bargellodaki güzeldi dp yi bilmiyorum..
yaa aynen tatlım ben hergün onu sıkıyorum biliyor musunBugün ben de lolita lift sıktımmm.. sanırım biz- Janna - la bu parfümün müptelası olcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?