- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.321
Sıkıldın mı? Ben de almak istiyorum ama uzun süre kullanınca sıkılır mıyım diye korkuyorum. Tabi benim uzun süreden kastım birkaç ay sadeceblack opium sıktımm ama sanırım bitince bidaha almıycam..
sıkıldım kuzum yaa bu 2. şişem dp den almıştım bu sefer niyeyse baydı beniSıkıldın mı? Ben de almak istiyorum ama uzun süre kullanınca sıkılır mıyım diye korkuyorum. Tabi benim uzun süreden kastım birkaç ay sadece
Hımm anladım canım. Bir süre aynı kokuyu kullanınca insan sıkılıyor gerçekten. 50 ml mi aldın şişeleri yoksa 100 ml mi?sıkıldım kuzum yaa bu 2. şişem dp den almıştım bu sefer niyeyse baydı benidaha ferah çiçeksi kokulara yönelmek istiyorum içim açılsın vallaa
100 ml aldım valla bitmezde şimdiHımm anladım canım. Bir süre aynı kokuyu kullanınca insan sıkılıyor gerçekten. 50 ml mi aldın şişeleri yoksa 100 ml mi?
Doğru diyorsun canım, ben hep 50 ml alıyorum, 100 ml hiç kullanamıyorum hemen sıkılıyorum her kokudan.100 ml aldım valla bitmezde şimdiama napalım artık öylede bitecek böyledee en iyisi 50 ml almak aslında ya sıkılıyosun falan hemencik biter en azından..
en güzelini yapıyosun yaa bende öyle yapıcam artık 50 ml alıcam hep..Doğru diyorsun canım, ben hep 50 ml alıyorum, 100 ml hiç kullanamıyorum hemen sıkılıyorum her kokudan.
Sence Black Opium da kahve notası çok baskın mı? Yürüyen kahve fincanı gibi kokma fikri kafamı karıştırıyor da100 ml aldım valla bitmezde şimdiama napalım artık öylede bitecek böyledee en iyisi 50 ml almak aslında ya sıkılıyosun falan hemencik biter en azından..
yani şöyle aslında çok baskın sayılmaz ama ara ara alıyosun kahve kokusunu bu sebepten ötürü sürekli kahve yanında çikolata kurabiye işte pasta yemek gibi bi istek oluşuyo bende ve tatlı yemekten alıkoyamıyorum kendimiSence Black Opium da kahve notası çok baskın mı? Yürüyen kahve fincanı gibi kokma fikri kafamı karıştırıyor da
Şaka yapmıyorsun dimiyani şöyle aslında çok baskın sayılmaz ama ara ara alıyosun kahve kokusunu bu sebepten ötürü sürekli kahve yanında çikolata kurabiye işte pasta yemek gibi bi istek oluşuyo bende ve tatlı yemekten alıkoyamıyorum kendimiyemin ederim içim bayıldı artık tatlı yemekten ben böyle değildim yani bunu black opiuma bağlıyorum kilo aldım pantolonlarım olmamaya başladı parfümü sıkmaya korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?