- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.341
yok yaa vallahi noluyo diyorum kendimee dur diyemiyorum yaa mesela geçen hafta hiç sıkmadım kullanmadım yaa gayet rahatım hani öyle kahve içeyim yanında çikolata yiyim falan demiyorum hiç.. ama dün 1 bugün 2 başladı yine istekler yok ya artık eminim yani black opiuma bağlıyorum ben bunu sıkmamam lazım yoksa feci kilo alıcam bu gidişleŞaka yapmıyorsun dimi. O zaman bariz kahve kokusu var yani.
yok yaa vallahi noluyo diyorum kendimee dur diyemiyorum yaa mesela geçen hafta hiç sıkmadım kullanmadım yaa gayet rahatım hani öyle kahve içeyim yanında çikolata yiyim falan demiyorum hiç.. ama dün 1 bugün 2 başladı yine istekler yok ya artık eminim yani black opiuma bağlıyorum ben bunu sıkmamam lazım yoksa feci kilo alıcam bu gidişle
bende böyle oluyoda hani başkasında olurmu bilmem bildiğin iştahımı açıyo ama özellikle tatlı krizim tutuyo yaniçok hoşsun canım. O zaman diyet yapanlar ya da kilosuna dikkat edenler için uyaralım bu konuda . Buraya yazmakla çok iyi yaptın bence.
Evet herkeste aynı etkiyi yapmayabilir, ama eminim benim de iştahım açılır kesin. Zaten iştahım çok da kapalı sayılmaz hele ki tatlı konusunda, aman Allah ım!!bende böyle oluyoda hani başkasında olurmu bilmem bildiğin iştahımı açıyo ama özellikle tatlı krizim tutuyo yani
Bende oylee inan tatliya cok duskunum black opiumda iyice kabartiyo bu duyguyu bendeEvet herkeste aynı etkiyi yapmayabilir, ama eminim benim de iştahım açılır kesin. Zaten iştahım çok da kapalı sayılmaz hele ki tatlı konusunda, aman Allah ım!!
Benim wishim yok diye havamı atıyon kızWish of love sipariş vermiştim bugün geldi hemen sıktım oohh miss gibi çiçek kokusu içim açıldı valla
yanlız hacı esanslarıda çok kalıcı oluyo he benim babamında var ama çok hafif bi koku hafif olmasına ragman acayip kalıcı bazen bende hacı yağı alıp süresim geliyoBenim wishim yok diye havamı atıyon kızBende dedemin hac esansını sürdüm ohh miss hacdan gelmişim gibi kokuyorum
yanlız hacı esanslarıda çok kalıcı oluyo he benim babamında var ama çok hafif bi koku hafif olmasına ragman acayip kalıcı bazen bende hacı yağı alıp süresim geliyo
yaa evet bazıları cidden burun yoruyor nefes almaya zorlanıyosun kokuyu solumamak içinDiktorya Secret Bazı kokuları kalıcı ve güzel ama bazılarıda Allahım Affet Ayaklı lagım gibi Dedem gelmeden önce ilk kokusu gelir Allasen dede benden uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?