- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
ama zulme uğrayanlar hep müslümanlar..
Bunun nedenini sorgulamak lazım.
Şuan dünyanın dört bir köşesinde MÜSLÜMANLAR BİRBİRLERİNİ öldürüyor.
Değil ki yahudilere,hristiyanlara karşı birleşsinler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama zulme uğrayanlar hep müslümanlar..
yapmayın lütfen,Hitler kamplarda onca çocuğu diri diri yakmadı mı?kadın erkek bebek çocuk demeden hepsi tonla işkenceye maruz kalıp öldürülmedi mi?
ya 11 eylülde yüzlerce insan can vermedi mi?
eziyet çeken müslümanlar olduğu kadar çektirenler de var..
o yüzden insna sadece insan..ırk din öenmli değil..
mantığım almaz zaten,din uğruna yapılan eziyeti..din Allahla kul arasındadır,ne yargılayabilrsin,ne de uğruna suç işleyebilrsin..
valla işin siyasi kısmını prosedürü bilmem...bende bu ürünlerin devlet tarafından boykot edilmesi taraftarıyım....başbakanın gerekli duyarlılığı göstereceğininden eminim....
evet az önce açıklama yapıp bu yaptığınız ayıp dedi.sadece bu.
canım ben bir gıda firmasında satın alma yapıyorum ve emin ol cola nın ne o eski havası kaldı ne fiyatı gün geçtikçe ucuzlatıp promosyon yapıyorlar:) sence neden?
ben zulmun her türlüsüne karşıyım
evet 11 eylilde insanlar öldü ama gene faturası kime kesildi?
amerikada okuyan kuzenim nice işkenceler gördü orda
müslümanlara karşı inanılmaz bir nefret var içlerinde
kuzenim darp bile dilmişti, eşarbı çekilmişti kafasından düşünün yanii..
Amerika'da bir gıda firmasında çalışmıyorsanız bu dedikleriniz geçersiz. Türk milleti çabuk gaza gelir, alımlar bir süre yavaşlar. Sonra unutulur. Bunlar çok oldu. Önceden de Gazze'de çocuklar öldürüldü. E noldu? Hiçbir şey.
Türkiye karşısında durarak ne yapıyor mesela?
evet az önce açıklama yapıp bu yaptığınız ayıp dedi.sadece bu.
Türkiye karşısında durarak ne yapıyor mesela?
arkadaslar pek çok kez hepimiz boykot etmişizdir eminim ama arkası gelmemiştir
lütfen artık bu işin arkasını getirelim ve boykotumuzun arkasında duralım
koskoca kk eğer boykotu başlatırsa önünde kimse duramaz
unutmayın o silahlar bir gün elbet bize dönecek...
Boykot edilecek İsrail şirketleri:
•Frito Lay (Lays, Doritos, Cheetos)
•Danone (Hayat su, Evian su, Danette, Danino, Danone yoğurt, Activa)
•Coca-cola (Cappy, Coca Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Turkuaz, Schweppes, Damla su, Doğadan, Sensun)
•Nestle (Maggi, Nesfit, Nestea, Kitkat, Nesquik, Nescafe, CoffeeMate, Crunch, Erikli su)
•Kraft (Jacob’s, Milka, Tang, Patos, Cipso, Trident, Nazar, Toybox, Missbon, Bonibon, Olips, Tofita, Jelibon, Topitop, Falım, First)
•Johnson & Johnson
•Unilever (Becel, Flora, Lipton, Calve, Knorr, Algida, Magnum, Carte d’Or - Axe, Rexona, Signal, Dove, Lux, Omo, Vim, Cif, Domestos)
•Kimberly-Clark (Kleenex, Kotex, Huggies)
•L'oreal (L’oreal, Maybelline, Kerstase, Lancome, Biotherm, Armani, Ralph Lauren, Cacharel, Diesel, Vichy, Helena Rubinstein)
•Estee lauder
•Marks & Spencer
•Starbucks
•McDonald’s
•Motorola
•Nokia
•Siemens
•IBM
•Caterpilar
ne yapabilir zaten kimsenin yapmadığını yaparak kınadı her gün de dile getiriyor.....insani yardımlar yapılıyor.....eğer sınır olsaydı onlara da kucak açılacaktı.....kimsenin kalkamadığı masadan seneler önce resti çekti kalktı....savaşa bizde mi dahil olalım bu mu çözüm fikriniz....mahalle kavgasından bahsetmiyoruz arkasında amerika gibi büyük bir güç olan israilden bahsediyoruz....
madalyonun diğer yüzü bu ülkede suriyeye kucak açıldı diye hop oturup hop kalkan bi kesim var....yok hastalık getirmişler yok biz doyduk onlar kaldı falan.....
millet olarak dengesizlik var
Ben israili desteklemiyorum ama kinayip boykotda etmeyi dusunmuyorum
Bu adamlarin hircinligi birazda hristiyan ve musluman alemininde sucu hitlerin ve engizisyonun yahudilere neler yaptigini biloyoruz bu gun sizler bile burda gelip yahudi dusmanligini loruklemeye calisiyorsunuz allahin onlari kahretmesini istiyorsunuz
Su mubarek gunde kin kusmak beddua etmek yerine kanin durmasi ve baris icin du etmek yerine beddua etmeyi seciyorsunuz gazzede masumlari olduren israilli politikacilardan zerre farkiniz yok
Oldurulen o 3 yahudi gencinede uzulurum gazede oynarken oldurulen o kucuk cocuklarada.Kin nefret kusmak yerine kan durmasi baris icin dua edelim
canım en azından o tetikte senin benim parmağım bulunmaz din kardeşimizi katletmeyiz Amerika ürün pazarıyla ya da değil her türlü finansmanı sağlıyor zaten israile...Rabbim zulüm görenleri korusun..
Zalimler için yaşasın cehennem
Şu boykotu böyle gaza gelinen belli dönemlerde geçici olarak değil de bir ömür sürdürebilsek keşke..
kınıyor ya abla daha ne yapsın....