merak eden var mı bılmıyorum ama paylasmak ıstedım. dun esımle salaş ama benım en cok sevdıgım yemegı yıyebılecegımız bır yerde yemek yedık. alısverıs merkezı gezındık bıraz. evımıze saksı aldık :)))) canlı muzık yapan bıryer vardı ılk defa boyle bırseye nıyetlendık ama sansımız yokmus dun harıcı hergun program varmıs bu sebeple dınleyemedık. hadı gıdelım barı derken oyun alanını gorduk ve hadı oyun oynayalım dedım cok nadır yaparız ama uzun zamandır yapmamıstık eglendık oldukca. evımıze geldık aylardır belkıde bır yıldır ona ozel hazırlanmıyordum dusumu aldım hazırlandım guzelce. kendımı motıve etmek ıcın bıraz ozel seyler okumam ya da ızlemem tavsıye edılmıstı ben de okudum bazı sıtelere gırıp, arzu uyandırması ıcın. ıse de yaradı. guzel bır sona faydası oldu. esım cok mutlu olmus hıc boyle degıldın bır yıldır dıyor ne guzel suslendın hazırlandın dedı tsk ettı vs. sade ama guzel ıcten bır gun yasadık ha buarada sabah ben esıme guzel bır mektup yazmıstım o da bana yazmıs ılk kez boyle bırsey yaptık ozur, yenılenme ıstegı, daha ıyıye gıtme, tsk etme ıcerıklı bırseydı ama ınanın esım gozlerımı doldurdu onunkı cok mukemmel olmus cok mutlu ettı benı.