bugun evlılık yıl dönumum ama esım yıne yok

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.239
36
156
38
Ankara
kızlar 3 yıl bıtcekama esım görevde dahadogruduzgun evlendıgımızden berı bır evlılık yıldönumumuzu kutlayamadık gecen sene hakkarıdeydı bu sene şırnakta beklerımkı bıdahakısene k.ırak olurçen çok koyandabana tlfları çekmıyor zaten 1 ayı geçtı bırbırımızı görmeyelı bır evlılık yıldonumumuzu arayıp kutlayamıcak bıle 3 gundur sesını duymuyorum çsenağlamaok özledım evdede yanlızım çok zor ayrı kalmak çok özledım onu.............

canım benim ya kıyamam
nice evlilik yıl dönümlerine diyorum öncelikle

eşinin yanında olmayışı çok kötü tabi canı saolsun ALLAH a emanet olsun
inşallah diğer yıl dönümünüzde bir arada olursunuz canım

canım yaaa üzülme umarım uzak görevleri biter bir ömür boyu hep beraber kutlarsınız evlilik yıldönümüzü nice mutlu seneleri beraber geçirmeniz dileğiyleee

:teselli:oy canimsin benim ya kiyamam ben sana:teselli:
kolay diildir tahmin edebiliyorum
rabbim sizi tez vakitte sag salim kavusdursun canim benim
insallah nice nice uzun huzurlu saglikli ve mutlu seneler diliyorum sana

sagolun kızlar bu dogu görevımız bıtmedıgı surece bır evlılık yıl donumunu beraber gecırcegımıze ınanmıyorum gecen senede bıdahakı sene ınsallah demıştık daha kötu oldu tlfla bıle arıyamıyor

tatlım bende senle aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum her özel gün burnumuzdan geliyo...evlilik yıl dönümümüz yaklaştı ama ayrı geçicek belli 3 ay oldu görmeyeli off ya offf bitsin artık hayırlısıyla :(

sızınkıde uzun olmuş cnm baya bız grşmeyelı 1.5 ay ooldu tlf göruşmeyelı 4 gun oldu bugunde gecıp gıdıyor ınsallah duyarım sesını gercıarayıncada aglamaktan konuşamıyorum

Allah kolaylık versin...
bi yanda kutsal görevi bi yanda eşi...
eminim eşine de çok koyuyordur bu durum
o da en az senin kadar hasrettir sesine...
inşallah bi daha ki evlilik yıldonumunuz el ele göz göze geçer...
nice mutlu huzurlu yıllara inşallah

gurbagcım koymazmı ben bıkere kustum tlf kapattım arama benı dedım tam 34 saat sönra gecenın 4 de uyuymamış kaç saattır sesınızı duymuyorum çok kötuyum neolur ara yarın senınsesını duyup gunaydın cnm demenle uyanmak ıstıyorum demış....gunde kac defa konuşurduk gece nöbetçı olsa bızı göremese ertesı gun ögle tatılınde gelır sımsıkı sarılır çok özlemışım y dedrdı şimdi1.5 ay oldu kıyamam ya

senin kulaklarını çekeceğim. yazık kız adamcağız orda ne dertler içinde. sende kalkıp küsüyorsun. ona moral vermen lazım. böyle yaparsan asıl ben sana kızacağım.
canım mutlaka eşinle birlikte bir evlilik yıldönümünü kutlamak istersin. bu seninde hakkın. ama kader utansın. yinede size daha nice uzun, mutlu ve sağlıklı seneler diliyorum.
1 paramıda çok çok öpüyorum. opuyorumnanaktan

gecenki konundada üzüntüne üzülmüştüm.canım allah sabır versin.kolay değil her ikiniz içinde.aynı anda farklı sıkıntılar yaşıyorsunuz çokda haklısın üzülmekte,ve özlemekte,inşallah bugün yarın sesinide duyarsın.ve hiiçç ayrılmamak üzere kavuşursunuz tatlım.evlilik yıldönümün bol şas ve mutluluk getirsin opuyorumnanaktan

Allah sabır versin.Eşinin kutsal bir görevi var.Haklısın ama dayanmalısın,nasılsa bu günler geçecek.Bir dahaki yıldönümünüzde çıkarırsınız acısını,üzülme.Nice nice uzun huzurlu saglikli ve mutlu seneler diliyorum.

Son düzenleme:
canımcım sıkma canını daha nice yıllar var önünüzde kutlayacağınız yeterki sağsalim gelsin saatlik gör o bile yeter bende seninle aynı durumdayım eşim ne oğlumun ne kızımın doğumunda yanımda olamadı ne doğum günlerimizi ne yıldönümlerimizi ne bayramları adam gibi beraber geçiremedik kutlayamadık şimdi oğlumuz anasınıfına gitcek yine yok yanımızda ama olsun diyorum kendi kendime yeterki canı sağolsun uzaklarda olsun onun var olduğunu bile bilmek sesini bile duymak yetiyo inan...

Allah eşine sağlık versin oralarda..
Onlar oralarda pisliklerle uğraşıyor biz burada rahat edelim diye..
Gurur duy,acını dindir..Dua et..
Emin ol ki senden daha çok özlemlidir size karşı..
Mutluluklar diliyorum..

ay nasıl dayanıyosun,allah güç versin,sevgini korusun..
biz kutlasak yerini tutmaz belki,nice yıllara hayatım..
eşini dilinden söylüyorum
allah bizi hiç ayırmasın,seni çok seviyorum hayatımın kadını,kendimi affettiricem yanında olamadığım için
ama bizim için bu ayrılıklar..
olmuştur umarım..

ay cnm yenı gördum msjını çok sagol çok guldum bu arada süpersin

kızlar 3 yıl bıtcekama esım görevde dahadogruduzgun evlendıgımızden berı bır evlılık yıldönumumuzu kutlayamadık gecen sene hakkarıdeydı bu sene şırnakta beklerımkı bıdahakısene k.ırak olurçen çok koyandabana tlfları çekmıyor zaten 1 ayı geçtı bırbırımızı görmeyelı bır evlılık yıldonumumuzu arayıp kutlayamıcak bıle 3 gundur sesını duymuyorum çsenağlamaok özledım evdede yanlızım çok zor ayrı kalmak çok özledım onu.............

Özlem bir anlamda aşkı güçlendiren sizi size daha çok bağlayan duygudur.Beklemek en acısı bunu anlıyoruz fakat özleminde güzel tarafını hayal ederek sabırlı olmalısınız.
Karamsar olmayın ve üzülmeyin.Zamanın size su gibi akıp gitmesini diliyorum.....

:1hug:

Back