Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bugun Denediklerim

2.sıradaki göbeğimi gösterdi demişsin o zaman ben 4.sıradaki diyorum...ev için en uygunu o bence...1.ev için abartılı olur...

kızlar merhaba ,
ben yeni üyeyim.sizin fikirlerinize ihtiyacım var.nişanım düğün salonunda olacak ve aşağıdaki modeli diktirmek için modaeviner verdik.nar çiçeği renginde ve resimde kumaşın aynısı şantuk kumaşından olacak.

1- sizce bu model nasıl fikirlerinizi bekliyorum.
2- kuyruk olmalı mı ?

Eklentiler

• $nişanlık.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $nar çiçeği-mercan.JPG
    2,3 KB · Görüntüleme: 72
pınar model çok hoş amakuyruk olmalımı kararsızım valla:bbo:
nar çiçeği renginin yerine başka bi renk olsa daha güzel olur

tatlim ben nisanda sadelikten yanayim ama madem seninkisi salonda olucakmis o zaman kabarik bi model hos olur. Gosterdigin modelde gayet hos ama gelinlik gibi duruyor bana ya.. Zaten kabarik nisanliklar renkli gelinlikler gibi geliyor bana hep. Tabi bu benim fikrim. Yalniz model cok hos... rengide harika.. iyi bi secim yapmissin tatlim.. madem kabarik diktiriyosun kuyruguda oluversinnnn. Gule gule giy insallahhh

çok teşekkür ederim yorumlarınız için rengi mercan rengi bu sene heryerde moda olan renk ve üstüne gümüş rengi işeleme olucak altına da gümüş rengi taşlı rahat bir ayakkabı.
kuruk konusunda bende kararsızım valla.kabarığa zor ikna oldum bide şimdi kuyruk çıktı başıma :))

çok zevkli bir seçim:) bu arada ilk sayfadaki 1.resim tam benim tarzım evde bile olsa çok süslü bir şıklık isterim:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…