Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bugun Denediklerim

lacivert olan tek kelimeyle mükemmel ve bence tercihini ondan yana kullanmalısın çok hoş duruyor opuyorumnanaktan

evet lacivert olani alicam ama galiba nisanda giymicem canim yaaa... kina gecesini evde yapicaz ve ben daha cok bindalli giymek istiyorum butun gece.. o laciverti alip misafirleri karsilarken giyebilirim sonrada bindallimi giyerim :1hug:

saol tatlim.. ben hemen gidiyim aliim onu herkez begendi bu kadar madem hehehe
Al walla :)İstanbulda bunu bulamaz mıyız ya bi arkadaşım arıo bunun gibi bi model ben de denediğin elbseyi söledim güzel die::)

İzmirde nerde satılıo ,İstanbulda da bulabilir miyiz bunu eğer alırsan sen bi sorar mısın benim için::)bilmiyorumkismile

Al walla :)İstanbulda bunu bulamaz mıyız ya bi arkadaşım arıo bunun gibi bi model ben de denediğin elbseyi söledim güzel die::)

İzmirde nerde satılıo ,İstanbulda da bulabilir miyiz bunu eğer alırsan sen bi sorar mısın benim için::)bilmiyorumkismile

tatlim ben okul nedeniyse yurt disinda oldugum icin su an yurt disinda denedim bu modeli. en kotu ihtimal diktirsin canim modeli cok begendiyse... eminim fazla isciligi olmaz, elbise fiyatina diktirir acikcasi turkiyede.

kizlar nisan elbisesi arayislarinin sonuna geldik hehehe bugun aldim.. hemen fotolarini koyuyorumm opuyorumnanaktan
nlxtfn.jpg

bgurg8.jpg

zkhavn.jpg

m74804.jpg

Son düzenleme:
cnm çok süpermiş ya üzerine ii oturmuş allah tamamına erdrsn inş.
bu arada elbiseni nereden aldın cnm firma ismi falan verebilirsen sevinirimm

bence en güzeli lacivert. çok çok yakışmış, rngi ve modeli çok asil durmuş.
benimde nişanım evde olucak. bir tane abiye beğendim 580 dediler, sence çok mu yüksek. doğru düzgün fiyatlardan heberim yok. o kadar parayıda evde yapılacak sade bir tören için verdirmek istemiyorum. takım elbise mi alsam karar veremedim.yoksa

bence en güzeli lacivert. çok çok yakışmış, rngi ve modeli çok asil durmuş.
benimde nişanım evde olucak. bir tane abiye beğendim 580 dediler, sence çok mu yüksek. doğru düzgün fiyatlardan heberim yok. o kadar parayıda evde yapılacak sade bir tören için verdirmek istemiyorum. takım elbise mi alsam karar veremedim.yoksa

tatlim ben elbisemi aldim sen bu sayfada gormemissin bak aldigimin resmini koydum.. canim eger model kabarik degilse 580 cok fazla geldi banada... Benim nisanligim 400 e geldi.

Back