Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bugun Denediklerim

3. ve 4. olanlar güzelmiş..
Mutluluklar.. :asigim:

saol canim... yaa kizlar ben boyle bisey dusunuyorum aslinda.. tam anlamaya calistigim gibi biraz suslu puslu olsun bu nasil sizce?

n178ts.jpg

saol canim... yaa kizlar ben boyle bisey dusunuyorum aslinda.. tam anlamaya calistigim gibi biraz suslu puslu olsun bu nasil sizce?

n178ts.jpg

Buda güzelmiş..
Ben kabarık abartılı şeyleri beğenmiorum..
Bu gayet şık.. Böyle modellerde mağzalarda mevcut..
Biraz daha dolaşırsan içine sinen,kafana göre bişey bulursun bence..
ızmirdesin sanırım orda olanlardan nerde bulabilceğin hakkında fikir alabilrsin..

Buda güzelmiş..
Ben kabarık abartılı şeyleri beğenmiorum..
Bu gayet şık.. Böyle modellerde mağzalarda mevcut..
Biraz daha dolaşırsan içine sinen,kafana göre bişey bulursun bence..
İzmirdesin sanırım orda olanlardan nerde bulabilceğin hakkında fikir alabilrsin..

Su an yurtdisindayim ama yakinda donuyorum izmirime... sagol tatlim.. eger salonda yapsaydik nisanimi kabarik alirdim bende ama boyle hem şık hem sade bi model istiyorum.. Mor renginede bayiliyorum.. hihoyyyt

1 ve 3 şahane 1. nin hem model hem renk şahane 3. renkte modelde süper ama farklı renkleri varsa tenin beyaz düşünebilirsin çoğu renk gider beyaz tene çokda hoş olmuş maşallah opuyorumnanaktan

evde olacaksa ilki olmaz bence ki zaten ilkini pekte beğenmedim şahsen. İkinci en güzeli oda saten diye göbeğm belli oldu diyorsun ama onunda çaresi var cnm. Hem rengide çok güzelmiş onun. 2 olmaz diyorsan bile 3.kıyafetn 2.deki rengi gzl olur:lepi:

Back