Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bugun Denediklerim

Ben lacivert elbisenin modelini çok beğendim zarif göstermiş o modelden ama daha canlı cıvıl cıvıl rengi olan bir elbisede güzel olur yanii.:64:

bence evde olacak nişan için diz üstü (ama çok kısa olmayacak şekilde rahat edemezsin çünkü) çok şık elbiseler var biraz daha dolaş bence

1. sıradaki elbise çok hoşuma gitti petrol mavisi olduğunu düşündüm bi an kınam için bende elbise bakıyorum çok hoşuma gitti :68:

Kizlar, bugun bu nisan elbiselerini denedim. Benim nisanim evde olucak sonrada arkadaslarla eglenceye gidicez. Ekliyorum belki fikir olur sizede. CADIARZU

122gav8.jpg

2sbpxeh.jpg

14dznty.jpg

35hqz47.jpg

29q1tau.jpg

Bilmiyorum belki nişanın olmuştur..Fiziğin düzgün göbek demişsin ama onu korse tarzı birşeylerle kamufle edebilirsin.

Ben açıkçsı 1. modeli yakıştırdım.Bu senin nişanın aslında sanırım ilk eklediğinde sende beğendiğin sırayla eklemişsin foruma.

4. ve 3. modelin seçilmemesi taraftarıyım.Çünkü yakın arkadaşlarında o tarz birşeyler alırlar ve bu senin nişanın daha gözde olmalısın.Ev ortamıda olsa oda geniş, misafir çok kalabalık değilse kesinlikle 1. model.Eteğini biraz kabartmak gerekiyor yalnız.Ona topuklu ayakkabı filanda giydiğinde çok zevkli bir nişanlık.Zengin gösteren bir tarz.Eminim fiyatıda diğerlerinden farklıdır zaten ;)

1 ve 2..2nin rengide tenine çok yakışmış..

Son düzenleme:
Back