Bugun çok agladım konu aşk dertleselım ...

Almirena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
106
8
118
İstanbul
1 yıldır bır beraberlıgım var erkek arkadasım 10 yas buyuk benden ılk baslarda cok güzeldi bılırsınız zamanla kıskanclıklar basladı gıyım arkadas tel herseyı kıskanmaya basladı baslarda bı yere kadar normal dedım sonra artıkca arttı ben cok acık seyler gıymeyen bırıydım zaten once badılerın yakalrı acık dedı halbukı normal gogus falan gozukmuyor kapattım yetmedı hıc bır zaman tam tatmın olmadı bende yapmak ıstedıgı degısıklıklerı bırden kabul edemedım tartısmalar oldu her defasında pat dıye yenı kanunlar getırmesı benı sarstı bırden kabullenemedım sonucda bır yetısme tarzım var ve ınanın bana asla cok acık gıyınen ve rahat tavırları olan bır kız olmadım hıc bırzaman etrafım hep hanımefewndı der takdır eder benı ama asla bunu gormedı bu ınsan psıkolojık baskı yaptı yapmazsan benı bır daha arama tel acıyorum konusuruz hallederız dıye yok tellerı kapatıyor msjlara cvp vermıyor bır sure sonra duzelıyoruz bır sekılde gonul alıyor sevıyorum dıyor sonra baska bır sebepten tekrar tartısma cıkarıyor ısım geregı ınsanlarla gorusuyorum cok mesafelı ve normal sureklı gerılıyor sureklı elestırıyor acıklıyorum anlatıyorum dınlemıyor kendıde ıs geregı ınsanlarla gorusuyor ya nasıl anlatabılırm ıstedıgı bır cok seyı yaptım dıkkat ettım ozen gosterdım ama ısteklerı hep arttı hıc bıtmedı en ufak bır tartısmada tellerı yuzume kapatmalar benı bır daha arama demeler kus durmalar sonra bana donmeler aptala dondurdu benı baktım sureklı aglar ve kendımı ıfade edemez hale gelmısım sebepsız ve asırı bı guvensızlık var 2 aydır uzakta aıle nedenlerden gıtmek durumundaydı koye gıttı gorusemıyoruz sadece telde arada guzel konusuyoruz hıc sorun yok her fırsatta arıyor bazen de bır arıyor bıryere gıdıyomusun arkadaslarınla bulusuyomusun gezıyomusun boyle bırsey kesınlıkle yok dıyorum ıkna olmuyor resmen kafasında kuruyor ınanıyor bana dırek ıftıra ustelık ben sen nedıyosun nealaka dıye acıklama yaparken ne yanı oyle olursa boyle mı olacak dıyor kendı soruyor kendı cevaplıyor kuruyor resmen bıde benı haksız cıkarıp telı yuzume kapatıyor tabı bu durumda acıklama bıle yapamamıs ben cıldırıyorum sınırden bugun yıne aynı sacma sapan kavgayı cıkardı telı kapattı defalarca aradım 30 kez asla acmadı ve donmedı msj attım cvp yazmadı aglamaktan mahvoldum bugun son mesajım ıstemıyorsan aramam bırdaha oldu ne yapabılırm artık tukendım bı ınsana bu kadar da kör baskı olmaz lutfen yardım edın

Bu modellerle başa çıkmanın tek yolu onlardan önce davranmak arkadaşım :)

Okurken kendimi gördüm :) 1sene boyunca aynılarını yaşadım saçma sapan kendince yanında biri var diye uydurmalar ah be adam evdeyim inanmamalar telefon kapatmalar değil 30 230 kere aradığımı onunda açmadığını bilirim :) En ufak tartışmada bir daha arama bitti sevmiyorum :) 2 gün sonra seni çok seviyorum sana çok aşığım :)

Ama ben sonunda çözümü buldum :) 2 ay boyunca ondan önce ben çemkirdim onun yaptıklarının aynılarını ona yaptım saçma sapan bahaneler yarattım bağırdım çağırdım olay çıkardım :)

Sonrada ufak bi olay çıkardı ehh katlanamam sana bitti dedim :) Adam o kadar alışmış ki ağlayıp zırlamama barışalım dememe aklı gitti :) Erkeklik yapcak ya bişi de diyemedi tam 2ay hiç bir şekilde aramadım sormadım ve sonrasında tıpış tıpış geri geldi :)

Hatalarını anladıı o ayrılıkta :)
Şimdi ise 1senedir Rabbime şükür ufak tefek ama asla eskisi gibi olmayan sebeplerle tartışıyoruz yine ama eski tavırlar yok :) Konuşarak tartışmayı öğrendi :)

Allah sabır versin umarım seninkide düzelir :)

Bide çok merak ettim burcu ne seninkinin ? :)))

şu kızları bir türlü anlayamıyorum o kadar olumsuz davranış sergiliyor adam siz sanki nikahlı karısı gibi ayrılamayıp acı çekmeyi tercih ediyorsunuz ayrıl gitsin ne uğraşıcan elin delisi takıntılısıyla işinmi yok acı çekmeyimi seviyosun?

Ben kendi adıma cevap vereyim :)
Bu adamlar aranız iyiyken o kadar iyiler ki bugüne kadar yaşamadığınız mutlulukları yaşatıyolar insana..
O yüzdende sorun çıkardığında o günlerin hatrına o günlerde aşık olduğun adamın hatrına katlanıyosun bazı şeylere.. O iyi halleri gözünün önünden gitmiyo çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…