• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün bu halıya bayıldım çok ağır duruyor

gercekten hoşmuş canımcım anneciginde güzel günlerde kullansın inşallahhhhhopuyorumnanaktan

ayy ne tatlıymış bayıldım valla
annen güle güle kullansın canım
sen de alırsın sonra belki

tşkler canım biz annemle altlı üstlü oturacağımız için yani bizim aldığımız ev annemlerin üst katı olduğu için :lepi: aynısı olmaz ama daha değişiği olabilir opuyorumnanaktan

ben çok beğendim tatlım benim evimde siyah ve beyaz olduğu için tüm eşyalar halımda siyah beyaz o yüzden bayılırım siyah ve beyaza ama modelide güzelmiş canım iyi günlerde kullansın annen tatlımopuyorumnanaktan

ben çok beğendim tatlım benim evimde siyah ve beyaz olduğu için tüm eşyalar halımda siyah beyaz o yüzden bayılırım siyah ve beyaza ama modelide güzelmiş canım iyi günlerde kullansın annen tatlımopuyorumnanaktan

canım siyah ve beyazın uyumuna bayılıyorum ben zaten annem adına tşk ediyorumopuyorumnanaktan

ben bayıldım tam benlik rengide desenide tşk ederim canım fikir sahibi oldum sayende bulursam böle bişey alırım mutlaka bayıldımmmm

cnm çok güzel ama çok karışık duruyorrr..ben sade olanları seviyorum bu tür halılar çok göz yoruyor:)ama kullanılcak odaya uygun olursa çok şık durabilir:)

bu halıya klasi deniyordaaa
klasik değilki 20 sene evvel yoktu bunlardan yada 10 sene evvel
bu çizgiler yeni moda
duvar kağıtları masa örtüleri vs bu desenlere benzer yaılıyor artık
gayet modern ama salon için gayatte güzel bir seçim ben de böyle bir halı istiyorum açıkçası umarım bulabilirim

bu halıya klasi deniyordaaa
klasik değilki 20 sene evvel yoktu bunlardan yada 10 sene evvel
bu çizgiler yeni moda
duvar kağıtları masa örtüleri vs bu desenlere benzer yaılıyor artık
gayet modern ama salon için gayatte güzel bir seçim ben de böyle bir halı istiyorum açıkçası umarım bulabilirim

canım çok spor bir koltuk takımına bu halı olmaz o yüzden klasik dedim a.s tşk ederim beğendiğin için inş. bulursunkaydirigubbakcemile5

Back
X