Bugün bir kadın ağlayarak yanıma geldi,yol param yok çocugumla burada kaldım dedi ağlayarak para istedi… detaya inin lütfen

Ben de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım
Bu devirde böyle gelen kimseye güvenmem. Son zamanlarda da yol ortasında bayılıp bütün simitleri etrafa saçanlar türemiş. İlla sadaka vermek istiyorsanız belediye aracılığıyla gerçek ihtiyaç sahiplerini bulabilirsiniz. 800 tl az para değil yazık olmuş.

Tiplerinden genelde çingene oldukları belli oluyor. Söylenip uzaklaşıyorum. Hayatımda sadece bir kere gerçekten ihtiyaç sahibi olabilecek birini dilenirken gördüm. Gerisi sizden bizden iyi kazanan dolandırıcılar.

Olan olmuş artık. Siz iyi niyetinizden verdiniz. Allah ecrini versin. Dolandıran kendi derdine yansın.

Hayatta beş kuruş vermem, dinlemeyin bile, vaktim yok diyerek ittirin geçin ya da nakit taşımıyorum diyerek savuşturun. Ders olsun size, bir daha kanmazsınız. Dipdiri ve genç insanlar bunu yapıyor, gitsin çalışsınlar ve sosyal yardımlara başvursunlar.

Ben de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım

Para verirdim de işin doğrusunu öğrendiğimde üzüleceğim bir miktar olmazdı asla. :)
Ameller niyetlere göredir. Sizin niyetiniz kabul edilmiştir gerisini düşünmeyi bırakın.

Olsun boşver başının gözünün sadakası olsun bela uğramasın ne diyelim olan olmuş artık gözünü aç bundan sonra da bacım
Allah yedirmesin diycem de olmayacak işte

Benimde boyle bir anim var, hatta teyze sanirim hala ayni noktada ayni isi yapiyor.

2.seferinde denk geldigimde aldim kadini yanima astiye goturdum, biletini alirken bilmem kac lira tutuyor buyrun ödeyin deyip arkami dönüp gidiyordum ki teyze kolumdan tuttu ama param yok diye. Teyze dedim bi insan 2.kez kanmaz, bu yolla para kazaniyorsun madem hafizani saglam tut sudoku coz dedim, yanindan ayrildim.

Back