Bugün benim doğum günüm .

yerinde olsam katil olurdumallahtan hamarat değilimbahane uydur kız sende hastayım falan detırnaklarını uzat içini siyaha boya tırnaklarım pis de

Son düzenleme:
yerinde olsam katil olurdumallahtan hamarat değilimbahane uydur kız sende hastayım falan detırnaklarını uzak içini siyaha boya tırnaklarım pis de

Yoook hastayım falan fayda etmez
Tırnağımı onu yaparsam baltayla kesmeye kalkar annem tırnaklarımı
Çalışıyor ya her iş bana bakıyor haftanın 5 günü yeğenime zaten ben bakıyorum hafta içi yemeği ben yapıyorum yeğenimi almaya geldiklerinde onlara da veriyorum hafta sonu güzel bir şey yapınca geliyorlar
Valla evlensem kocama hayrım dokunmaz
Ben evlensem onlar ne yapar o da ayrı mesele valla
Sırf Ceylinime kıyamadığımdan yoksa koca koca adamlar banane ( Ceylin yeğenim )

oy ne güzel bu yaşta yeğenin varben evin büyüğüyüm bi küçüğüm 11 yaşındayeğen meğen peeh çok uzak
baltane güzel kız her iş geliyo elinden,benim gibi değilsin

oy ne güzel bu yaşta yeğenin varben evin büyüğüyüm bi küçüğüm 11 yaşındayeğen meğen peeh çok uzak
baltane güzel kız her iş geliyo elinden,benim gibi değilsin

Sen yeğen ver evdekilere bir daktır bulda
Bizim en küçüğümüzde 10 yaşında
Şu an kafamı şişiriyor ödevimi yapalım diye
Pazara bıraktı yine .
Püff Geyik topiğimi açsak ne

Sen yeğen ver evdekilere bir daktır bulda
Bizim en küçüğümüzde 10 yaşında
Şu an kafamı şişiriyor ödevimi yapalım diye
Pazara bıraktı yine .
Püff Geyik topiğimi açsak ne
bu güzel yaya varya bi burda stres atıyorum üniv sınavına az kaldı psikolojm bozuldu
bizim en küçük 5 yaşında zaten 3 kardeşizadam olsunda daktırı kalsınkız görüşcen mi daktırla

Sorun 53 sayfada çözülmüş, geyik yapılmaya başlanmış bile.
Sıkıntı varsa geyik olmaz, geyik varsa sıkıntı olmaz, bu ikisini aynı anda barındırmıyoruz BDV'de.
BDV açılımı: Bir Derdim Var
Havadan sudan sohbetin adresiyse Geyik Sohbeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…