Bugün benim doğum günüm .

gelişmeleri yeni okudum, sen onu aldatmadın ki? ne kirlendin ne de sevgine iliskine ihanet ettin.
bir sure ayrı kalma kararı verip o sırada baska bahcelerde gul koklayayım arayısı da degil seninki.
ona verdigin sureyi dogru kullanamamıs, ustelik kufurler savurmaya baslamıstı. hem de aranızda kavga edilecek hicbir tartısma cıkmamısken... senin ona mesafeli durup trip yapmanın karsılıgı bu mu olmalıydı yani?

acıkcası intikam almak icin bulustugunu dusunmemistim. digerinden beklentin kalmadıgı icin en azından sansını denemek istedigini dusunuyordum. cunku gitsem mi diye surekli bir kararsızlık icindeydin...

etkilenmeyi birden aşık olmayı bekleme, fakat bu kisinin efendiligi digerinin yüzsüzlügü ve ne kadar saygıdan yoksun oldugunu sana gostermis olmalı en azından. cocuk bile demis goruselim tanıyalım ama saygı onemli o yoksa hicbir sey yok... daha yeni tanıstıgın bir insandan duyulabilecek en guzel soz bence.
hatta hemen bunu soylemesi onun gecmiste talihsiz bir iliski yasadıgını dusundurttu bana.

sen diyorsan ki iyi bir insan olsa bile baskasını hayatıma sokmaya gucum yok... o ayrı mesele.
ama senin eski sevgilinin dogru davranmasını beklerken gececek gunler aylar ne olacak? belki sevgiyi yasadıklarına özlemle daha yogun hissetmeye basladın fakat hissettigin sey sevgi mi alıskanlık mı?
onun yanında huzurluyum diyorsan soylenecek bir sey yok. fakat oyle oldugundan emin misin? dönulmez bir hata yapmıs degil dolayısıyla sonlandıramıyorsun ama onun anlattıgın bu davranısları makul mu?
bu diger kisi senin kotu hissetmene neden oluyorsa gorusme fakat kirlilik dusuncesini lutfen kafandan cıkar at.
hazır hissetmezken gorusup etkilenmemen baska sey, onu aldatmıssın gibi yanlıs birsey yaptıgını dusunmen baska birsey.

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.
Belki daha yeni ayrildigim ayrildigim için boyle karmasik şeyler düşünüyorum bilmiyorum .
Ama onu aldatmisim gibi hissediyorum .
6 sene sonra başka biri ..
Kolay değil ki bu .
İlk sevgilimdi birde o .
Hayatimda ondan başka hic kimse olmadi .
Yuksek bir bagimliligim var ona karsi .
Demiştim ya eski telefonu aliyorum durduk yere elime mesaj gelmismi diye .
Yillardir yaptigim şeyleri yapmamak .
Konuştuğum kişiden baskasiyla konuşmak .
Biraz acele ettim sanki bilmiyorum .
Garip hissettim .

ilk olması, baska kimsenin olmamasıi uzun surmesi... bunları o kendi lehine kullanıyor gibime geldi.
eger istemiyorsan bir daha gorusmezsin yeni kisiyle kimse seni buna zorlamıyor, fakat bugun olmasa bile yarın eski sevgilini aklından cıkarabilecegini dusunuyor musun? eger buna da hazır olmadıgından emin isen gecmisi her seyi uzun uzadıya dusunmen gerekiyor ki bir daha kotu hissedecegin seyler yasanmasın.
sana elbet tekrar yazacaktır o, yine kufur mu eder bilemem... benim icin kabullenilebilir bir sey degil acıkcası bu.
fakat bir sekilde bunu konusuruz ve o ozur diler diyorsan senin kararın. ama tekrar basladıgınızda gecmisinizdeki sorunlar tekrarlanmamak uzere saygıyı temel alarak yurumelisiniz.

Elbette tekrar edecek herşey .
Bu saatden sonra barismak zor geliyor bana .
Alistim hem yokluğuna .
Biraz zorlansam da çok kotu ddeğilim.
Sanirim o da öyle düşünüyor .
O yüzden rahat

Elbette tekrar edecek herşey .
Bu saatden sonra barismak zor geliyor bana .
Alistim hem yokluğuna .
Biraz zorlansam da çok kotu ddeğilim.
Sanirim o da öyle düşünüyor .
O yüzden rahat

işte tam da boyle yazdıgın ve diger kisiyi merak ettigin icin sana bir gorus o zaman dene yazmıstık.
yani ne kirlilik var ne ihanet.
kendini nasıl rahat hissedeceksen oyle davran bence artık,
o ne dusunur, yenisi ne hisseder, eskisi kabul eder mi diye dusunceler hem kafa karıstırıcı hem de zaten duygusal olarak zorlandıgın su sıralarda senin icin daha uzucu oluyor...

Haklisin hayirlisi bakalim ....

Bizim ki aglamakli bi ton mesaj yazmis .
Senin bir sac teline herkesi degisirim .
Boyleyim iste lanet olsun boyleyim sinirlenince boyleyim .
Senin bi suçun yok .
Allah benim belami versin sensiz olamiyorum falan filan ..

Sinirlenince böyleyim ne demek ya o zaman her şeyi yapalım edelim sonra sinirliydim diyelim oh ne ala. Sinirlerine hakim olamıyosa olmayı öğrensin doktora gitsin..

Sinirlenince böyleyim ne demek ya o zaman her şeyi yapalım edelim sonra sinirliydim diyelim oh ne ala. Sinirlerine hakim olamıyosa olmayı öğrensin doktora gitsin..

Sinirliyim bahanesi .
Benim kirilmayacagimi saniyor herhalde sinirliyim deyince .
Evet gittimi biliyor .
Bir ton laf saydi onun icin de .

kuzum,bu saatten sonra beraber olsanız dahi sen o çocukla görüştün beni sevmiyosun gibi şeylerle hayatı sana zehir edicek.
insanlık hali herkes sinirlenebilir benim ex sinirlenince tokat atmıştı banaş...zneyse,her sinirlendiğinde sövücek mi bunun evliliği var aynı evde yaşaması ohooo,bak yeni tanıştıgın daktır bile sevgiden önce saygı demiş saygı şart

Öküz tokat atmış ha .
Öküz öküz öküz .
Saygısızlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…