• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm :(

destina53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
679
1.044
113
41
Başlıkta da dediğim gibi bugün benim doğum günüm. Hayatımda umarım bundan daha yürek burkan bir gün yaşamam. Şu an hastanede babamın kemoterapi almasını bekliyorum. Saçlarım yağ içinde, yüzüm berbat bir halde. İçim sızlıyor ve acıyor. Çok farklı bir acı bu. Elden bir şey gelmeden beklemek... Bugün tek dileyeceğim tek dilek, bir mucizenin gerçekleşipte babamın iyileşmesini istemek olacak.

Başlıkta da dediğim gibi bugün benim doğum günüm. Hayatımda umarım bundan daha yürek burkan bir gün yaşamam. Şu an hastanede babamın kemoterapi almasını bekliyorum. Saçlarım yağ içinde, yüzüm berbat bir halde. İçim sızlıyor ve acıyor. Çok farklı bir acı bu. Elden bir şey gelmeden beklemek... Bugün tek dileyeceğim tek dilek, bir mucizenin gerçekleşipte babamın iyileşmesini istemek olacak.
Rabbim babaniza acil şifalar versin o ümitsizce beklemeyi iyi bilirim...
Siz güçlü olunki ona moral olsun ve iyileşsin InşAllah.

İnşallah babanla daha nice sağlıklı yıllarınız olur ve bugün sadece tatsız bir anı olarak kalır. Çok geçmiş olsun.

Doğum günün kutlu olsun!

İçim cız etti
Allah babanıza şifa versin
Sizede nice yıllar versin sevdiklerinizden ayırmadığı babacığınızında sağlıkla yanınızda olduğu sağlık mutluluk huzur dolu yıllar:)

İyi ki doğdun iyi ki babanın yanındasın.
Birdahaki doğum gününü babanla birlikte sağlık ve neşeyle kutlarsınız inşAllah.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Hepinize teşekkür ederim. Moralim o kadar bozuk ki bugün. Toparlamaya çalışıyorum, güçlü olmaya çalışıyorum ama bugün fazla duygusal hissediyorum.

Allah babanıza şifa versin inşallah bol bol dua edin.sizin de yeni yaşınız sağlık mutluluğu beraber getirsin insallah

Allah babanıza hayırlı şifa versin inşallah
Nice güzel doğum günleriniz olsun sevdiklerinizle ve babanızla
Bir de umudunuz varken kendinizi bırakmayın, hala sarılabiliyorsanız, seni seviyorum babacım diyebiliyorsan ve o bunu duyup mutlu oluyorsa bu bile çok kıymetli.
Ben babamı rüyamda görmek için aylardır bekliyorum

İnsallah yeni yasiniz babaniza, size ve ailenize saglik getirir. Cok gecmis olsun. Aslinda minik bir pasta alip babanizla kutlasaniz. Moral de olur. .Bu hastalikta en onemli sey moral. cok iyi anliyorum sizi biz de gectik bu asamalardan. Ben de dogum gunumde ogrenmistim babamin hastaligini. Rabbim sifa versin.

Allah babanıza hayırlı şifa versin inşallah
Nice güzel doğum günleriniz olsun sevdiklerinizle ve babanızla
Bir de umudunuz varken kendinizi bırakmayın, hala sarılabiliyorsanız, seni seviyorum babacım diyebiliyorsan ve o bunu duyup mutlu oluyorsa bu bile çok kıymetli.
Ben babamı rüyamda görmek için aylardır bekliyorum
çok üzüldüm size de. İnşallah bu gece rüyanıza gelir. Ben sarılmak istiyorum ama yasak, öpmem de yasak. Gözlerimle sevebiliyorum.

ALllah babanıza acil şifalar versin inşallah. Bugünü boşver inşallah önümüzdeki yıl sacın başın taranmış kendine çeki düzen verilmiş şekilde babanın sağlıklı oluşunu kutlarsınız. Çok zor çok...

Micizeler sizinle olsun. Butun guzel dileklerim sizinle. Babaniza ve butun hastalara Allah acil sifa versin.
Dogum gununuz kutlu olsun.

Doğum gününüz kutlu olsun. Size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk getirsin. Babanıza ve diğer tüm hastalara da en kısa sürede iyileşmeleri dileğiyle...

Back