Başlıkta da dediğim gibi bugün benim doğum günüm. Hayatımda umarım bundan daha yürek burkan bir gün yaşamam. Şu an hastanede babamın kemoterapi almasını bekliyorum. Saçlarım yağ içinde, yüzüm berbat bir halde. İçim sızlıyor ve acıyor. Çok farklı bir acı bu. Elden bir şey gelmeden beklemek... Bugün tek dileyeceğim tek dilek, bir mucizenin gerçekleşipte babamın iyileşmesini istemek olacak.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün benim doğum günüm :(
- Konu Sahibi destina53
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- babam bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
Rabbim babaniza acil şifalar versin o ümitsizce beklemeyi iyi bilirim...Başlıkta da dediğim gibi bugün benim doğum günüm. Hayatımda umarım bundan daha yürek burkan bir gün yaşamam. Şu an hastanede babamın kemoterapi almasını bekliyorum. Saçlarım yağ içinde, yüzüm berbat bir halde. İçim sızlıyor ve acıyor. Çok farklı bir acı bu. Elden bir şey gelmeden beklemek... Bugün tek dileyeceğim tek dilek, bir mucizenin gerçekleşipte babamın iyileşmesini istemek olacak.
Siz güçlü olunki ona moral olsun ve iyileşsin InşAllah.
- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
- 208
- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.720
- 123
- 36
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Allah babanıza hayırlı şifa versin inşallahBaşlıkta da dediğim gibi bugün benim doğum günüm. Hayatımda umarım bundan daha yürek burkan bir gün yaşamam. Şu an hastanede babamın kemoterapi almasını bekliyorum. Saçlarım yağ içinde, yüzüm berbat bir halde. İçim sızlıyor ve acıyor. Çok farklı bir acı bu. Elden bir şey gelmeden beklemek... Bugün tek dileyeceğim tek dilek, bir mucizenin gerçekleşipte babamın iyileşmesini istemek olacak.
Nice güzel doğum günleriniz olsun sevdiklerinizle ve babanızla
Bir de umudunuz varken kendinizi bırakmayın, hala sarılabiliyorsanız, seni seviyorum babacım diyebiliyorsan ve o bunu duyup mutlu oluyorsa bu bile çok kıymetli.
Ben babamı rüyamda görmek için aylardır bekliyorum
İnsallah yeni yasiniz babaniza, size ve ailenize saglik getirir. Cok gecmis olsun. Aslinda minik bir pasta alip babanizla kutlasaniz. Moral de olur. .Bu hastalikta en onemli sey moral. cok iyi anliyorum sizi biz de gectik bu asamalardan. Ben de dogum gunumde ogrenmistim babamin hastaligini. Rabbim sifa versin.
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
çok üzüldüm size de. İnşallah bu gece rüyanıza gelir. Ben sarılmak istiyorum ama yasak, öpmem de yasak. Gözlerimle sevebiliyorum.Allah babanıza hayırlı şifa versin inşallah
Nice güzel doğum günleriniz olsun sevdiklerinizle ve babanızla
Bir de umudunuz varken kendinizi bırakmayın, hala sarılabiliyorsanız, seni seviyorum babacım diyebiliyorsan ve o bunu duyup mutlu oluyorsa bu bile çok kıymetli.
Ben babamı rüyamda görmek için aylardır bekliyorum
- 1 Şubat 2019
- 157
- 116
- 18
- 31
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Yan yana olmanın tadını çıkarın, güzel günleriniz olsun inşallahçok üzüldüm size de. İnşallah bu gece rüyanıza gelir. Ben sarılmak istiyorum ama yasak, öpmem de yasak. Gözlerimle sevebiliyorum.
- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Babamın da doğum günü bugünçok üzüldüm size de. İnşallah bu gece rüyanıza gelir. Ben sarılmak istiyorum ama yasak, öpmem de yasak. Gözlerimle sevebiliyorum.