• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bugün beğendiğim hatta bayıldığım köşe takımı çok değişik:) yorum yapmadan çıkmak yok

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
5222.jpg

o uzun tarafı ayrılabiliyor yan yana koyup misafir geldiğinde yatabilir tabi rengi aynı olmayacak sütlü kahve olabilir mutfağımla oturma odamın arası açık oraya alıcam inş. bunu çok beğendim çok değişik geldi bana ve oturunca çok rahat

mutfağımın üstü beyaz lake altı abanoz kahveli siyahlı bilirsiniz o yüzden sütlü kahve tonlarında yaptırmak istiyorum bilmiyorum nasıl olur sizce??????

öncelikle hayırlı olsun mutlu günlerde kullanın. ya bana kalırsa resimde görünen şekliyle aynı renk olsun beyaz çok hoş olmuş

Çok güzel sütlü kahvede çok güzel olur. Şimdiden hayırlı olsun.:nazar:

çok hoş bi modelmiş canım bende kahverengi tonları hastasıyım
evinlede uyumlu olursa dahada güzel olur
iyi günlerde kullanzemuszemus

ben pek beğenmedim
yani bi kullanılmışlık havası var
benimde köşe takımım var çokda memnunum
tavsiye ederim köşe takımını ama bu model 2. el gibi sanki
ama önemli olan senin içine siner olması
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

öncelikle hayırlı olsun mutlu günlerde kullanın. ya bana kalırsa resimde görünen şekliyle aynı renk olsun beyaz çok hoş olmuş

canım hergün üzerinde oturacağım için beyaz olmaz ben biraz huysuzum o konuda beyaz güzel evet ama temizlemesi zor saol fikir verdiğin için a.s.

Back
X