- 18 Mart 2007
- 676
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eda cım aynı sorun bizde de var alize yi çok seviyor açıyorum onun klipleri eşliğinde yiyor hatta lokmalarını çiğnemeyi bile unutuyor o kadar hayran kıza yani:))
sende böyle bir çözüm bulabilirsin kanımca)
şimdi kahvaltımızı yaptık sadece peynir ekmektahıllı muhallebi yaptım pekmezli bakalım içer mi biraz sonra
kereviz çorbası yapacağım bende..
eda cım bayıldım senin ulaşa:))
onlarda farklı bir kişilik ve şimdiden zevk bile edinebiliyolar çok şaşırtıcı değil mi?
ela bu sabah kahvaltısını yapmadı peynirlere kusacak gibi yaptı galiba boğazı acıyor bazen sabahları öyle oluyor zorlamadım bende bakalım ilerleyen saatlerde neler yapıcak?
kıymalı tarhana düşünüyorum inş.yer
funda cım maşallah nazoşa kahvaltısını halen karıştırıyor musun?
sabah 8 cicibebe 1 muz ceviz pekmez peynir karışım öglen tarhana çorbası arada yogurt ve mandalina yatmadanda kayısı kuru kara üzüm lü muhallebi yiyecek kuzum tabi aralardada anne sütü
kardelencm kemik suyu çorbayı bir yaşına kadar tavsiye etmiyolar sende bi araştır istersen internet
kutlu çağım bu sabah
5 cicibebe içine kayısı kompostosu ekiyorum+labne peynir+pekmez
öğlen; armut+portakal kokteyli:)
akşamüstü ıspanak yemeği
yatmaya yakın yoğurt yedi.
kızlar menü sıralamalarımız değişiyor bazılarımızın baktım da. sanırım öğlene doğru ve akşam üstü çorba verenleriniz var.
benim menüm yeterli mi diye düşünür oldum?? benim sıralamam hep aynı. aralarda da emiyor. bazen de akşam üstü çorbasını veremediğim de oluyor doğrusu, onun yerine emzirip meyve verdiğim oluyor. bir de sabah kahvaltıları hep aynı, yani en fazla yumurta ekliyorum yada tahıllı kahvaltı karışımla dönüşümlü cicibebe veriyorum.
baktım da cevizler, marmelatlar.. neler neler verenleriniz var?? bende yeni şeyler eklemek istiyorum ama acaba neler daha versem? mesela zeytin yazmışsınız? zeytin verilebilir mi ki? tuzlu diye ben hiç veremedim düşündüm ama? CADIARZU acaba zeytin ezmesi mi versem?:uhm: salatalık denedim sevmedi .
peki o yemiş türlerinden neler versem? kayısıyı da kabız olmasın diye kendim buldum yöntemi komposto gibi yapıp kahvaltılarında cicibebelerine ekliyorum. bazen de arada kaşık kaşık yediriyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum.. sevgilera.s.
kızlar size birşey sorucam
bugün tavuklu çorba yaptım haşlanmış tavukları minik minik yaptım havuçla irmikle çorba yaptım ela minik tavuk parçalarını ağzında geveledi geveledi yutamadan çıkarıverdi
herseferinde böyle yaptı
siz napıyorsunuz nasıl et yediriyorsunuz??
kardelen sana katılıyorum bende hiç blenderden geçirmedim az çatalla ezdim normalde dün verdiğim tavuk parçası gibi olan başka şeyleri yiyor ama tavuğu yemedi işte baya canımı sıktı bu durum biizim evde pek tavuk yenmez bende babası da sevmiyoruz..kırmızı eti yiyordu balığı da bize mi çekti ne..