- 18 Aralık 2008
- 291
- 1
sedacm şimdi bende kalkıp aynısından yapcam umarım bizimkide yercokacimcoook
cnm ulaş daha yok mu bu çorbadan der gibi bakındı vallahi:sm_cool:bu arada benim adım eda canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sedacm şimdi bende kalkıp aynısından yapcam umarım bizimkide yercokacimcoook
sağol canım döke saça içirdim biraz artık akşam babasına havele edeceğim gelsinde.
elma püresi vereyim dedim azıcık yedi bütün gün yediği tek şey bu
Ayyy gizem kiz sana gelsem su dolmandan bana da yapsan ..bide hani senin su meshur pogacan var ya ondan ,,benimde zeytinyagli dolmam guzel olur bende sana ondan getiririm
afiyet olsun enese hümeyracım
edacım canım ben daha balık vermedim
canım bence kılçığından ayıkla sebze çorbası yaparken içine at sonra belendirden geçir afiyertle yesin ulaş ağa
canım faydalı ama elif dedi amerikada 1 yaşına kadar yasakmış o yüzden korkuyomda aslında
annişler o gün eşim markketten nestlenin yoğurtlu 8 tahıllı mamasını almış ilk gördügümde tadı güzel değildir bunu niye aldın dedim ama nefis bişey duru bayıldı tatlıda değil ben bile yiyorum)) deneyebilirsiniz sizin bebişler en çok hangisini seviyo????????
annişler o gün eşim markketten nestlenin yoğurtlu 8 tahıllı mamasını almış ilk gördügümde tadı güzel değildir bunu niye aldın dedim ama nefis bişey duru bayıldı tatlıda değil ben bile yiyorum)) deneyebilirsiniz sizin bebişler en çok hangisini seviyo????????
kızlar belki önce bu tarifi vermiştim hatırlamıyom
patatesli tavuklu yoğurt çorbası çok güzel oluyor
patataesi küp küp doğrayın tavukla haşlayın blendirden geçirin sonra yarım kase yoğurdu yarım kaşık unla karıştırın bu karışıma yavaş yavaş ekleyin ama eklerken önce tavuklu sudaki karışımla yoğurdu azcık karştırınki çorba kesilmesin
afiyet olsun bebişlere